SiLiVRi AGENA’DA Büyük Futbol Turnuvası açılışı yapıldı

SiLiVRi AGENA’DA Büyük Futbol Turnuvası açılışı yapıldı

11.04.2018 11:25:53

Silivri Belediyesi ve CİPDER (Ceza İnfaz Kurumları Personeli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) işbirliği ile düzenlenen bahar turnuvası açılışı geçtiğimiz günler Silivri Agena Spor Tesislerinde yapıldı...

Futbol turnuvası 25 takım, 320 kişi oyuncu ve hakemden oluşmaktadır. Yaklaşık iki ay sürecek etkinliğin sonunda 13 Mayıs 2018 tarihinde kupa töreni yapılacak.
Futbol turnuvasının açılışında sunuculuğu Olcay Numan Şuay yaptı. İstiklal Marşı okundu, saygı duruşunda bulunulduktan sonra turnuvaya ev sahipliği yapan CİPDER Genel Başkan Yrd. Zafer Baysal açılış konuşması yaptı. Baysal, açılış konuşmasında gelen misafirlere ve futbol turnuvasına katılan ve destek veren Ceza İnfaz Kurumları çalışanlarına teşekkür etti. Cipder futbol turnuvası hakkında kısa bir bilgi veren Baysal, yazdığı “Benim Silivrim” adlı şiirini okuyarak konuşmasını tamamladı.

GÜL, IŞIKLAR'A TEŞEKKÜR ETTİ
Daha sonra Dernek hakkında bilgi vermek üzere CİPDER Genel Başkanı İsmail Gül söz aldı. Birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu ve futbol turnuvasına destek veren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile Futbol Turnuvası Komitesine teşekkür etti. Futbol turnuvasına maddi ve manevi destek veren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a günün anlam ve önemini belirten bir forma hediye edildi. Formayı CİPDER Genel Başkan Yrd. Zafer Baysal takdim etti.

IŞIKLAR: CİPDER'LE ORTAK FAALİYETLERE DEVAM EDECEĞİZ
Işıklar adına yapılmış olan formayı alırken, CİPDER'in her zaman sosyal sportif faaliyetlerinde yanında olduğunu ve derneğin etkinlikleri ile Silivri'deki cezaevinin kötü imajının aksine katkı sağladığını belirtti, “Bundan sonra CİPDER'le ortak faaliyetlere devam edeceğiz. Ceza İnfaz Kurumları personelinin yaptığı faaliyetler bizleri mutlu ediyor” dedi.
Turnuva açılışını orta sahada Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CİPDER Genel Başkanı İsmail Gül futbolculara başarılar dileyerek yaptılar.
Açılış boyunca Yıldız TV, Silivri Belediye Başkanı, CİPDER Genel Başkanı, CİPDER Genel Başkan Yardımcısı ve futbolcularla röportaj yaptılar.
Daha sonra program CİPDER Futbol Turnuvasının iki takımı karşılaşma yaparak devam etti. Karşılaşma Siverek spor ve A vardiyası takımları arasında gerçekleşti.
Program misafirlere ikramlar yapılarak sona erdi.

YORUM YAP