Silivri ADD Kongresinde Nuray Koçer’den sert tepki

Silivri ADD Kongresinde Nuray Koçer’den sert tepki

02.03.2026 10:32:21

Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi'nin 1 Mart 2026 Pazar günü gerçekleştirilen olağan kongresine, seçimden çok salonda yaşanan bir tartışma damga vurdu.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası (SİBESO) Başkanı Nuray Koçer, kongre listesinde isimlerinin yer almadığını görmesi üzerine sert tepki gösterdi. Koçer ve beraberindeki yaklaşık 20 kişinin üyeliklerinin listede bulunmadığını ifade ettiği öğrenildi.
“KURUCU ÜYEYİZ BİZ”
Kongre salonunda yaşanan diyalogda Koçer'in, “Kurucu üyeyiz biz abi ya” sözleri dikkat çekti. Listeye isimlerinin yazılmamasına itiraz eden Koçer'e görevliler tarafından, “Sizin kongre listesinde adınız yok” yanıtı verildiği belirtildi.
Koçer'in “Niye yok üyeliğimiz bizim?” çıkışı ise salonda kısa süreli gerginliğe neden oldu.
TEK LİSTEYLE SEÇİME GİDİLDİ
ADD merkezinde yapılan kongrede Elif Yılmaz tek listeyle başkanlığa aday oldu. Seçim süreci bu liste üzerinden yürütülürken, yaşanan üyelik tartışması kongrenin en çok konuşulan başlığı haline geldi.
Sevginar SALİ

YORUM YAP