SEYMEN’DEN YÜKSELEN ÇÖP ÇIĞLIĞI: Bir şeyler yapmak gerek!

SEYMEN’DEN YÜKSELEN ÇÖP ÇIĞLIĞI: Bir şeyler yapmak gerek!

4.07.2019 10:54:53

Seymen'deki çöp tesisinden kaynaklanan kötü kokunun önlenmesi için CİMER'e şikayet çağrısı yapıldı.

3 Temmuz sabahına yine ağır bir çöp kokusuyla uyanan Seymen'de tepkiler artarak devam ederken, bölgedeki tesisten kaynaklı etkiler merkezde de sabah kendini hissettirirken günün ilerleyen saatlerin azaldı.
Seymen'den yükselen ve sosyal medya üzerinden dile getirilen çöp kokusu tepkisini CİMER'e şikayet çağrısı izledi. Sürece ilişkin şu duyuru yapıldı: “Mahallemizde ve çevresinde rüzgarın etkisiyle geniş bir alanda kendini hissettiren çöp kokusu artık dayanılmaz bir hal aldı. Sadece sosyal medyada paylaşımlar yaparak bir sonuç elde edemeyiz. Tüm tanıdıklarımızla CİMER üzerinden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı seçerek şikayet ediyoruz. Bu mevzuyu daha fazla görmezden gelemeyiz!”
Çağrı şu etiketlerle paylaşıldı: Silivri Gündem Seymen Seymenliler Seymenliler Küçük Seymen Köyü Silivri Silivri Belediyesi Silivri Çevre Grubu Çevre İçin Ara Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı İBB Beyazmasa Silivri Silivri Silivri'yi Sevenler Silivri Kızılelma Volkan Yılmaz Volkan Yılmaz İSTAÇ Ibb Istaç Aş Silivri Seymen Köyü Hafriyat Rehabilitasyon Sahası...

YORUM YAP