Şevket Kotil’den iftar daveti

Şevket Kotil’den iftar daveti

30.06.2016 09:23:35

Kotil Vakfı'nın Kurucusu hayırsever Şevket Kotil, Ramazan ayı klasiklerinden olan iftar davetini Garden Et Lokantası'nda Cuma akşamı verdi.

Misafirlerini kapıda karşılayan Şevket Kotil'in iftarında açılış konuşmasını yeğeni Yılmaz Ertan Kotil yaptı.

“BU SOFRALAR HİÇ EKSİLMESİN, ARTSIN AMA TAŞMASIN”
“Kotil Vakfı'nın gelenekselleştirdiği, bu güzel iftar akşamında bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize öncelikle teşekkür ediyoruz. Allah'ın verdiği nimetlere hamdediyoruz, şükürler olsun, var olsun. Ve bu sofralar hiç eksilmesin, artsın ama taşmasın. Bu sofraları kuranların geçmişlerine rahmet diliyoruz ve bütün geçmişlerimizin rahmetini bereketini, bu semalardan Rabbim eksik etmesin diyoruz” şeklinde düşüncelerini ifade eden yeğen Kotil sözü iftarın evsahibi Şevket Kotil'e bıraktı.

ŞEVKET KOTİL MİSAFİRLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Şevket Kotil, konuklarına saygı ve davetine icap ettikleri için teşekkürlerini sunarken, “Ramazanınız hayırlı, 1 Temmuz gecesi idrak edeceğimiz Kadir Geceniz şimdiden mübarek, yaklaşan Şeker Bayramınız kutlu olsun. Geldiğiniz için hepinizin ayağına sağlık” şeklinde konuştu.
Yeğen Kotil, amcasının rahatsızlığı nedeniyle hastanede olması gerekirken dostları arasında bulunmayı tercih ettiğini ve adeta bu buluşmadan hayat dolduğunu paylaştı.

YOĞUN KATILIM
Kotil Vakfı'nın geleneksel iftar davetine bu yıl Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has ve eşi Latife Has, Silivri Belediyesi geçmiş dönem Kaymakamı Mesut Demirkol ve eşi Güneş Demirkol, Silivri'nin İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden İkram Kayapınar, hayırsever iş adamı Nurullah Baldöktü ve eşi Şerife Baldöktü, Silivri Mal Müdürü Hadi İlmen, Şevket Kotil'in onursal başkan olduğu Silivri Rizeliler Dernek Başkanı Sancak Dolar ve yönetim kurulu üyeleri, geçmiş dönem dernek başkanı Esma Tüfekçi Zorer, Mesut Özdoğan, Murat Karasu, Hasan Türkyılmaz katılanlar arasındaydı.
Kotil Vakfının düzenlediği iftar etkinliğinde oruçlar dualarla açıldı. Sohbet ve kaynaşma konuşmalarının ardından misafirler, Şevket Kotil'e güzel evsahipliği için teşekkür ederek iftardan ayrıldı.

Ersin ERGİN

YORUM YAP