Şerife Baldöktü Lisesi Tenis Kortuna Kavuşuyor

Şerife Baldöktü Lisesi Tenis Kortuna Kavuşuyor

16.07.2009 10:29:52

Baldöktü Sağlık Ocağı, Şerife Baldöktü Lisesi, Nurullah Baldöktü İlköğretim Okulu, Şerife Baldöktü Anaokulu'nun yapımının yanı sıra Silivri Emniyeti ile sosyal yaşama katkıda bulunan Baldöktü Ailesi eğitim, sağlık ve emniyete verdiği önemi hissettiriyor.

BALDÖKTÜ AİLESİ'NDE

HAYIRSEVERLİK GELENEK

Toplumsal gelişim açısından bu üç alana her zaman dikkat çeken ve yıllardır katkılarını esirgemeyen Baldöktü Ailesi, gelenek olarak benimsedikleri hayırseverliklerinin gereğini de artan ihtiyaçlara paralel olarak yerine getirmeyi görev bilip, gerçekleştiriyor.

ŞERİFE BALDÖKTÜKIZ MESLEK

LİSESİ'NE TENİS KORTU

Eğitim ihmale gelmez düşüncesiyle fiziki şartları iyileştirme adına Nurullah Baldöktü, eşi Şerife Baldöktü adına yaptırdığı Şerife Baldöktü Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi'nin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda okul binasına ek derslikler yapılıp büyütülürken, şimdi de tenis kortu yapımına başlandı.

BALDÖKTÜ,MİMAR SİNAN'A LİSE

İÇİN PLANLARIN ONAYINI BEKLİYOR

Nurullah Baldöktü, Silivri'nin 1/5000'lik planlarının onaylanması ile Mimarsinan Mahallesi'nde 12 derslik bir lise yaptırarak bunu Milli Eğitim'e bağışlayacağını açıkladı.

ŞERİFE BALDÖKTÜANAOKULU BU

DÖNEM HİZMETE AÇILIYOR

2007-2008 eğitim-öğretim yılı açılışında verdiği sözün takipçisi olduğunu her fırsatta hatırlatan Nurullah Baldöktü, aynı dönemde açıkladığı Şerife Baldöktü Anaokulu'nun yapımını tamamladı. Altyapı eksikliklerin tamamlanması sonrasında hizmete açmaya hazırlanıyor.

REHABİLİTASYON MERKEZİ

GİRİŞİMLERİ SÜRÜYOR

Nurullah Baldöktü'nün Silivri ile ilgili bir diğer projesi de Rehabilitasyon Merkezi olarak hizmet verecek 100 yatak kapasiteli bir hastane. Yaşlı, bakıma muhtaç kişilerin tedavi imkanı da bulacakları bu hizmet konusunda Nurullah Baldöktü'nün girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

İlhan UYGUN

YORUM YAP