Serhat Ardahanspor’da Tayfun Uzunkaya dönemi

Serhat Ardahanspor’da Tayfun Uzunkaya dönemi

26.07.2022 12:22:30

Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan BAL ekiplerinden Serhat Ardahanspor Kulübünün A Takım Teknik Sorumlusu Tayfun Uzunkaya oldu.

Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı iş insanı Murat Gökdemir, Ardahan'da gazeteciler, taraftar gurubu ve yöneticilerle kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek, ” Beşiktaş'ta uzun süre top koşturan ve Beşiktaş altyapısında görev almış Çıldırlı hemşerimiz Tayfun Uzunkaya ile anlaştık” açıklaması yaptı.

UZUNKAYA: SERHAT ARDAHANSPOR'UN BAŞARISI İÇİN BURADAYIZ

Ardahan'da bulunmaktan ve Serhat Ardahanspor'la sözleşme imzalamaktan onur duyduğunu açıklayan Teknik Direktör Tayfun Uzunkaya; “Ardahan Çıldır doğumluyum. Altyapıya Beşiktaş'ta başladım orda profesyonel oldum. Daha sonra Karagümrük, Kasımpaşa, Bayrampaşa'da profesyonel futbol hayatım bittikten sonra tekrar Beşiktaş'a döndüm ve 14 yıl Beşiktaş alt yapısında emek verdim. Birçok oyuncu yetiştirdim. Bu dakikadan itibaren Serhat Ardahan Spor'un başarısı için var gücümüzle başkanımın ve sizlerin desteğiyle Ardahan'ı hak ettiği yere çıkaracağız” dedi.

Tayfun Uzunkaya 1968 Doğumlu. Aktif futbolculuk dönemlerinde sağ bek pozisyonunda Beşiktaş Altyapısı ile başlayan yaşantısında Karagümrük, Bayrampaşa, Kasımpaşa gibi takımlarda forma giydi.

Murat Nazik

YORUM YAP