Selimpaşalıların öğretmeni Nebahat Oruç’u ağırladılar

Selimpaşalıların öğretmeni Nebahat Oruç’u ağırladılar

23.09.2022 18:39:33

Selimpaşa İlkokulu, nice öğrenciler okutmuş olan Selimpaşalıların kıymetli öğretmeni Nebahat Oruç'u ağırladı. 

Selimpaşa İlkokulu, Bahar Yavaş'ın müdürlüğünde geçtiğimiz gün, yıllarca nice öğrencide kıymetli izler bırakan Nebahat Oruç'u okulunda ağırladı. Oruç'a öğrencisi İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi ve iş insanı Celalettin Yazıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar da eşlik etti.

Nebahat Oruç, yıllar sonra okulda yeniden öğrenci ve öğretmenlerle buluşmanın mutlu heyecanını yaşadı. İlgileri ve nezaketleri dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, Okul Müdürü Bahar Yavaş ve öğrencisi Celalettin Yazıcı'ya teşekkür etti.

“ÖĞRETMEN GEÇMİŞİN ÖĞRETİCİSİ GELECEĞİN KURUCUSUDUR"

Okul Müdürü Bahar Yavaş, duygularını şöyle paylaştı: “Bugün okulumuzda, yıllardır öğretmenlik yapmış, nice canlara dokunmuş, nice değerler yetiştirmiş, nice izler bırakmış Sevgili Nebahat Oruç öğretmenimiz ve öğretmenimizin öğrencisi olan okulumuzun kıymetli değerlerinden Celalettin Yazıcı'yı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar'ı ağırladık.”

Okul Müdürü Yavaş, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Öğretmen geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur” sözünü hatırlattı.

YAZICI: ÖĞRETMEN VARSA UMUT HEP VARDIR

Yazıcı da ziyaretine ilişkin paylaşımında şu ifadelerine yer verdi: “Bu gün benim ve bir çok Selimpaşalının öğretmeni kıymetlimiz Nebahat Oruç ile Selimpaşa İlkokulu'ndaydık.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zekeriya Artar, Selimpaşa İlkokulu'nun çok kıymetli müdürü Bahar Yavaş ve çok değerli öğretmenlerimize misafirperverlikleri için en içten teşekkürlerimi sunarım.

Öğretmen varsa umut hep vardır.”

Renginar SALİ

 

YORUM YAP