Selimpaşa Emlak’ta yönetim protestosu

Selimpaşa Emlak’ta yönetim protestosu

17.01.2019 10:53:48

Silivri Selimpaşa Emlak Konutları Site sakinleri güvenlik, temizlik ve aidatları konusunda mağdur edildiklerini söyleyerek yönetimi protesto etti.

Selimpaşa Mahallesi'nde bulunan Emlak Konutları Sitesi'nde yaşayan 420 ev sahibi, yönetimin uygulamalarına tepki göstererek protesto etti. Salı akşamı saat 20.30'da sitenin sosyal tesisinde toplanan sakinler, güvenlik zafiyeti, temizlik yetersizliği ve site aidatlarına yapılan zamlara tepki gösterdi. 700 TL kirası olan bir dairede aidat fiyatının 240 TL yapılmak istendiğini ifade eden vatandaşlar, mevcuttaki 190 TL aidat bedeline 50 TL zam yapılmasının haksızlık olduğunu savundular. Sitede hırsızlıkların meydana geldiğini, çevre temizliğinin de yetersiz kaldığını anlatan vatandaşlar, toplanan 420 imza ile hukuk mücadelesi vereceklerini söylediler.
Site sakinlerinden Deniz Arguvan, son bir yıldır yönetime öneriler sunmalarına rağmen dikkate alınmadıklarını ifade ederek her geçen gün mağdur olmaya devam ettiklerini belirtti. Bir başka site sakini Ömer Faruk Koçyiğit ise yönetimin görevini yapmadığın, son çare olarak mahkemeye başvuracaklarını söyledi. (silivriden.com)

YORUM YAP