Selimpaşa’da Sokakta Sanat Var Şenliği düzenlenecek

Selimpaşa’da Sokakta Sanat Var Şenliği düzenlenecek

3.08.2023 11:27:29

Silivri Belediyesi tarafından Selimpaşa Mahallesi Naz Sokak'ta Sanat Şenliği düzenlenecek.

Silivri Belediyesi tarafından Selimpaşa Mahallesi'nde Görsel Tasarım Uygulamaları ve Sokak Yenileme Projesi kapsamında yapılan çalışmalarla yeni bir görünüme kavuşturulan Naz Sokak'ta şenlik düzenlenecek.
Sokakta Sanat Var Şenliği, 4 Ağustos 2023 Cuma günü, saat 17.00'da Naz Sokak Üsküp Köfte Yanı - Renkli Evler bölgesinde gerçekleştirilecek.
Etkinlikte Balkan Bandosu, alışveriş stantları, çocuk etkinlikleri, müzik dinletileri, resim atölyesi ve mini konserler yer alacak.
Buket KARAHIZIR

  1. Sebahattin Osmanoğlu Sebahattin Osmanoğlu

    Belki duymuşsunuzdur: Kırşehirli bir vatandaş İstanbul Kadıköyu gordüğünde, ne de güzel köy demişti ya; siz bir de Gümüşyaka Merkez mah. ' caddelerin' halini bir görün. Çanakkale cad. 700 mt, 250 metresine yeni daha asfalt yapıyor. Geriye kalan kısmını ' DAĞBAŞI'. Şeyh Edebali caddesinde 'TARLA BAŞI '. Bu kadar süslü değil de, bu sıcaklarda toz uçuşmayacak yollar, bizim de hakkımız olanı istiyoruz. İnşallah önümüzdeki seçim arefesinde yapılır.

  2. Hikmet yüksel Hikmet yüksel

    Silivri belediye başkanımız sayın Volkan Yılmaz Beyfendiye göreve geldiği günden bu yana en alt kademede görev yapan çalışanın dan en üst makamda bulunan idarecilerine vatana kadar tüm emekçilere hizmetlerinden dolayı şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyor bu hizmet aşkının devamını temenni ediyorum. Silivri Selimpaşa da 33 yılım geçti inkar etmemek lazım Allah ta biliyor son dört yıldır hizmet edildiğini görüyorum. Başarılar diliyorum.

YORUM YAP