Selimpaşa’da öğretim yılı kapanış töreni

Selimpaşa’da öğretim yılı kapanış töreni

21.06.2022 10:13:27

Selimpaşa İlkokulu, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı kapanış törenini düzenledi.

Selimpaşa İlkokulu, Bahar Yavaş'ın müdürlüğünde, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı kapanış törenini geçtiğimiz hafta düzenledi.

Program, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu, akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

SELİM 4

Okul Müdürü Bahar Yavaş bir konuşma yaptı. Yavaş, okulunun yetiştirdiği kıymetli değerlerden, geçmiş dönem öğrencilerinden İBB Ve Belediye Meclis Üyesi ve Odak Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı'ya, okula verdiği destek dolayısıyla çiçek sunarak teşekkür etti.

SELİM 3

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İstiklal Marşımızı Ezbere ve Güzel Okuma Yarışması'nda 1. olan Elif Bade Solak, İstiklal Marşımızı okudu. 2/B sınıfı öğrencileri, dans gösterilerini sundu. Ardından 4. Sınıf öğrencileri “Hoşça kal Okulum” adlı duygu yüklü etkinlikleriyle sahne aldı. Okulun kıymetli değerlerinden Hasan Manav, geleneksel hale getirdiği 4. Sınıf olup dereceye giren ilk iki öğrenciye bisiklet hediyesinde bulundu. Hediyeler öğrencilere takdim edildi.

SELİM 2

Okulun bir ilki olan eTwinning Kalite Etiketi ödülü, eTwinner öğretmenleri Ümran Bıçakçı ve Nevin Elbol tarafından Okul Müdürü Bahar Yavaş'a teslim edildi.

Okul Müdürü, programın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen öğretenlerine teşekkür etti.

Güzel bir dönemi beraber bitirmenin mutluluğu ve yaz tatili heyecanı paylaşıldı.

Renginar SALİ

YORUM YAP