Sektörün köklü kuruluşu Klas Arsa Ofisi

Sektörün köklü kuruluşu Klas Arsa Ofisi

30.03.2017 10:05:44

Arsa yatırımlarınızda sizlere yol gösteren 28 yıllık bir tecrübe...

“Toprağın Gücü” sloganı ile sektördeki kurumsallaşma hareketine derinlik kazandıran Klas Arsa Ofisi, tanınmış işadamı Memet Akbayır'ın Yönetim Kurulu Başkanlığında sizin için en kazançlı arsa yatırımlarını belirleyerek, mevzuata uygun parselasyon ve ifraz işlemlerini gerçekleştiriyor. Birikimini gayrimenkulden yana kullanmak isteyenler için ezber bozan bir hizmet anlayışı sunan Klas Arsa Ofisi, herkes toprağa yatırım yapabilsin diye süreçte büyük kolaylıklar sağlıyor. Hemen tapu teslim etme yöntemiyle çalışan Klas Arsa Ofisi'nde vade farkı, faiz, ipotek, dosya masrafı, kefil yok! Yatırımcının gözünü korkutan masrafları karşılayan Klas Arsa Ofisi özellikle kısıtlı bütçeye sahip olanlar için mükemmel bir seçenek halini alıyor.

CAZİP YATIRIM FIRSATI
Gayrimenkul ülkemizde her zaman en çok kazanç getiren ve güvenilir yatırım çeşidinin başında gelmiştir. Portföyünde birbirinden cazip Bağ Bahçe, Arsa, Arazi, Tarla, Özel Parseller, Fabrika Yeri, Çiftlik imarlı ifrazlı her ebatta yer bulunan Klas Arsa Ofisi'nin yatırım kaynaklarına yarı peşinatla, vade, takas ve taksit imkânlarıyla sahip olabilirsiniz. Gayrimenkul sektöründe lider olma yolunda hedefini büyük tutan ve sürekli yenilik peşinde koşan Klas Arsa Ofisi'nin Silivri, Florya, Kapaklı, Saray, Çorlu ve Ergene'de olmak üzere bölgede toplam 6 şubesi bulunuyor. Yönetim Kurulu Başkanı Memet Akbayır'ın uzun yıllar boyunca edindiği tecrübe ışığında çalışmalarını İstanbul ve Trakya bölgesinde sürdüren Klas Arsa Ofisi, gayrimenkul değerleme ve danışmanlık konusunda uzman ekibiyle yatırımcılarına yüksek geri dönüş sağlamayı kendisine görev ediniyor. Alım-satım işlemlerini sırasıyla ve eksiksiz bir şekilde yapan Klas Arsa Ofisi, sağlam bir geleceğe kavuşmanız amacıyla süreçte sorumluluğu bizzat üstlenerek sizi zahmetli bürokrasi işlerinden de kurtarıyor.

DEĞERLİ BÖLGELER TİTİZLİKLE SEÇİLİYOR
Klas Arsa Ofisi, yasal açıdan pürüz olup olamadığının teyitlerini resmi kurumlardan yapabileceğiniz, gönlünüzü rahat ettiren, içinize sindiren, güvenilir hizmet anlayışı ile İstanbul ve Trakya'nın bereketli, gelişime açık, prim potansiyeli yüksek topraklarında yatırım yapılacak doğru noktaları öneriyor. Sağlam, risksiz ve dönüşü hızlı olan bir gelecek yatırımı düşünenler, kurumsal firma güvencesi arayanlar için ideal bir seçenek olarak ön plana çıkıyor. Tapulu bir yer sahibi olmak isteyenler için ücretsiz keşif servisleri de kaldıran firma, nitelikli hizmet kalitesiyle faaliyet alanında örnek gösterilen bir kurum…
Aradığınız profesyonel hizmet Silivri Tapu Müdürlüğünün hemen yanı başındaki adresinde hizmetinize hazır kocaman bir ekiple sizleri bekliyor.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP