Şehrin kalbinde Ünsoy İnşaat güvencesiyle

Şehrin kalbinde  Ünsoy İnşaat güvencesiyle

27.09.2017 10:49:19

Geliştirdiği tüm projelerde “yaşamaya değer yapılar” mottosunu benimseyen Ünsoy İnşaat, bölgenin yatırım değerini artıracak, sakinlerine huzur ve konfor odaklı bir hayatın kapılarını aralayan, kalite ve standartları yüksek işler sunmaya devam ediyor.

Büyük bir hızla gelişen inşaat sektöründe yerini sağlamlaştıran ve her geçen gün sektörde büyüyerek adından sıkça söz ettiren Ünsoy İnşaat, yeni nesil yaşam alanları bilinci ile yanı başınızda olmayı sürdürüyor. Modern hayatın tüm gereksinimlerini güven ve samimiyetle bir araya getirerek kaliteli bir yaşam fırsatı daha sunan firma, Silivri'nin merkezi mahallelerinden Mimarsinan Mahallesinde yer alan ve birçok yere ulaşım kolaylığı bulunan yepyeni bir projeyle karşımıza çıkmakta…

KARLI VE HER BÜTÇEYE HİTAP EDECEK FIRSATLAR SUNUYOR
Orta gelir grubuna hitap eden proje, Mimarsinan Mahallesi, Ulus Sokak, 311/11 adresinde yükseliyor. 6 katlı, 18 adet 2+1 daireden oluşan projede dairelerin brüt alanı 95 metrekareden, net alanı ise 80 metrekareden oluşuyor. Ünsoy İnşaat yeni konut projesini lansmana özel indirimli fiyatlarla satışa çıkardı. Hem oturmak isteyenler hem de yatırım yapmak isteyenler için prim fırsatı sunan daireler 225 bin TL'den satışa sunulmakta olup, teslimlerin Mayıs 2018'de yapılması planlanıyor.

KONUM VE ULAŞIM AÇISINDAN EN AYRICALIKLI PROJELERDEN BİRİ OLMAYI BAŞARIYOR
Toplu ulaşım imkânlarının merkezinde yer alan proje; yakınında bulunan alışveriş merkezi, hastaneler, okullar, ulaşım alternatifleri ile ihtiyaçlarınıza yönelik birçok avantaj ve imkânı elinizin altına getiriyor.

ÖN LANSMAN FIRSATI
Yüksek gelişme potansiyelli bir bölgede lansman dönemine özel cazip fırsatlarla ev almayı düşünenleri kazançlı bir yatırıma davet eden Ünsoy İnşaat'a Cumhuriyet Mahallesi, Meclis Caddesi, No:44 (Selimpaşa yolu Shell İstasyonu) adresinden, 0212 728 66 20 ve 0533 150 20 59 numaralı telefonlardan veya info@unsoypetrol.com e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP