Sedef kakma sanatının eşsiz ve zamansız güzellikleri sunuldu

Sedef kakma sanatının eşsiz ve zamansız güzellikleri sunuldu

24.05.2024 15:56:54

Silivri Sanat Platformu tarafından Silivri Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen "Geçmişten Geleceğe Sedef Kakma Sanatı" sergisi, 24 Mayıs 2024 tarihinde Oğuz Aral Sanat Galerisi'nde kapılarını ziyaretçilere açtı.

Silivri Sanat Platformu tarafından Silivri Belediyesinin desteğiyle, 24 Mayıs 2024 tarihinde Oğuz Aral Sanat Galerisi'nde “Geçmişten Geleceğe Sedef Kakma Sanatı” sergisi açıldı.
Sergi, sedef kakma sanatının eşsiz ve zamansız güzelliklerini sunarak, sanatseverleri geçmişten günümüze bir yolculuğa çıkarıyor. Silivri Sanat Platformu üyeleri tarafından organize edilen etkinlikte, sedef sanatçıları Abdullah Mutlu, Cem Demir, Hakan Güzdemir, Hatice Kalafat, Hüseyin Akıncıoğlu, Mustafa Kalafat ve Selma İşler ile konuk sanatçılar Ali Teoman Kuru ve Kazım Bağ'ın eserleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Sergi açılışına, sedef sanatının ustaları ve sanatseverlerin yanı sıra, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Piri Mehmet Paşa Mahalle Muhtarı Serhat Ateş de katılım gösterdi. Ateş, serginin Silivri'deki sanat ve kültür hayatına katkı sağlayacağını belirterek, sanatçıları ve organizasyonu tebrik etti.
Sergi 1 Haziran 2024 tarihine kadar ziyarete açık olacak.
Renginar SALİ

YORUM YAP