Sayfalardan Hayata Proje yarışması sonuçlandı

Sayfalardan Hayata Proje yarışması sonuçlandı

12.05.2017 09:30:40

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Sayfalardan Hayata Projesi kapsamında düzenlenen yarışmanın sonuçları belli oldu.

Öğrencilere kitapları sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, analitik düşünmeyi öğretmek, ilgili, duyarlı ve bilinçli bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak amacıyla Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan Sayfalardan Hayata Projesi sonuçlandı. Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik düzenlenen projede okullarını temsil eden öğrencilerin aldıkları puanlar açıklandı.

5 VE 6. SINIF ÖĞRENCİLERİN PUANLARI
2016-2017 Eğitim-öğretim yılı Sayfalardan Hayata Projesi kapsamında düzenlenen yarışmada 5 ve 6. Sınıflar kategorisinde Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencisi Beyza Demir 100 tam puan alırken, Çizgi Koleji Ortaokulu öğrencisi Hira Durusu Eren ve Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Esra Ataç 95 puan, Çağrıbey Ortaokulu öğrencisi Dilaranur Üstün 92,5 puan, İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu öğrencisi Beyza Peker 90 puan, Kavaklı Ortaokulu öğrencisi Yunus Emre Pazan ve Silivri Fatih Ortaokulu öğrencisi Zülal Yaşkeçeli 87,5 puan ve Akören Ümit Aksun Ortaokulu öğrencisi Tuğba Özçelik ile Silivri Ortaokulu öğrencisi Burçin Özcan 80 puan aldı.

7 VE 8. SINIF ÖĞRENCİLERİN YARIŞMA PUANLARI
Yarışmanın 7 ve 8. Sınıflar kategorisinde ise Çağrıbey Ortaokulu öğrencisi Salih onur Kanbay 90 puan, Mimarsinan Ortaokulu öğrencisi Hatice Günay, Ertuğrul Gazi Ortaokul öğrencisi Ayça Dönmez ve Akören Ümit Aksun Ortaokulu öğrencisi Helin Kanat 87,5 puan, 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Esra Çavdır 80 puan, Büyük Çavuşlu Ortaokulu öğrencisi Özlem Şehin 77,5 puan, Şehit Olcay Özcan Ortaokulu öğrencisi Faruk Şimşek, Değirmenköy Atatürk Ortaokulu öğrencisi Günseli Albayrak ve İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu öğrencisi Rümeysa Sena Kara 75 puan ve Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Munise Zülal Uzun 72,5 puan aldı.

9 ve 10. SINIF ÖĞRENCİLERİN PUANLARI
Yarışmanın 9 ve 10. Sınıflar kategorisinde ise Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi öğrencisi İlayda Yeni 92,5 Puan, Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Burçin Besle Özkan 87,5 puan, Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Sema Gültekin 85 puan, Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Büşra Özbay ve Değirmenköy İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Rüya Yaşar 77,5 puan, İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Yıldızöz 75 puan, Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi öğrencisi Ayelis Mutalova 70 puan, Silivri Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Kaya ve Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Ali Erdoğdu 67,5 puan, Silivri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Meryem Zeyin ve Gümüşyaka Anadolu Lisesi öğrencisi Cengizhan Gencer 62,5 puan aldı. Renginar SALİ

YORUM YAP