Sayalarspor’dan Volkan Yılmaz’a plaket

Sayalarspor’dan Volkan Yılmaz’a plaket

11.09.2023 11:47:30

Silivri'nin en yeni federe olan kulüplerinden Sayalarspor, Silivri Belediyesi ile birlikte organize ettiği futbol kursunun kapanışını Başkan Volkan Yılmaz ile birlikte yaptı.

Sayalarspor Kulüp Başkanı Ömer Yılmaz ve Muhtar Hüseyin Ece'nin hayata geçirdiği yaz dönemi futbol kursları tamamlandı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın hediye ettiği tesislerde yapılan kurslara mahallenin 45 genci futbol eğitimini alarak yeni sezon için kulübün altyapılarında oynama şansı bulacak. Önceki gün Sayalar'da yapılan kapanış törenine Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da katılım sağladı. Burada Başkan Yılmaz'a Kulüp Başkanı Ömer Yılmaz ve Muhtar Hüseyin Ece tarafından teşekkür plaketi verildi.

YILMAZ, HER ZAMAN ÇOCUKLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamasında; “Sayalarspor tarafından yaz döneminde 45 çocuğumuza verilen futbol kursunun kapanış törenine katılarak güne özel düzenlenen maçın başlama vuruşunu gerçekleştirdik. Muhtarımız Hüseyin Ece, Kulüp Başkanımız Ömer Yılmaz ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Her zaman çocuklarımızın yanında olmaya, spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP