23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Silivri Satranç Kulübü tarafından organize edilen ve ilçede faaliyette olan tüm okulların katılımı ile gerçekleştirilen satranç turnuvasının finali yapıldı. Dün gerçekleştirilen ödül töreni ile kazananlar ödüllerini aldı.
Yıldızlar kategorisinde dereceye girenler ödüllerini şöyle aldı; 1. Balkan Koleji ödülünü Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol’dan, 2. Namık Kemal İlköğretim Okulu Silivri Belediye Başkan Yardımcılarından Yılmaz Kandemir’den, 3. Nurullah Baldöktü İlköğretim Okulu Silivri Satranç Kulübü Genel Sekreteri Andan Güneysu’yun elinden.
Küçükler kategorisinde dereceler, 1. Balkan Koleji, 2. Fatih Koleji, 3. Turgut Reis İlköğretim Okulu oldu.
Bireysel kategoride ise Yıldızlarda, 1. Boğaç Kurt Balkan Koleji, 2. Perel Özsoy Balkan Koleji, 3. Oğuzhan Aytaç Nurullah Baldöktü İlköğretim Okulu oldu.
Bireysel kategoride Küçüklerde ise, 1. Eren Çapanoğlu Fatih Koleji, 2. Taha Balaban Balkan Koleji, 3. Gürkan Özkök Balkan Koleji olarak belirlendi
Engin AKIN






