Satranç Turnuvası dört kupa ile tamamlandı

Satranç Turnuvası dört kupa ile tamamlandı

18.04.2022 10:33:18

Silivrispor Kulübü Satranç Takımı, İstanbul Küçükler ve Yıldızlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası'ndan dört kupa ile döndü.

Silivrispor Kulübü Satranç Takımı, Türkiye Satranç Federasyonu Silivri Temsilcisi Talha Emre Akıncıoğlu'nun önderliğinde katıldığı İstanbul Küçükler ve Yıldızlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası'ndan iki şampiyonluk, bir ikincilik ve bir üçüncülük olmak üzere dört kupa ile döndü.

Buğra Karademir, Hasan Güneş Anacak, Ben, Emre Akdaş, Deniz Koç, Metehan Özen, Onur Akıncıoğlu, Ege Alpin, Burak Doğa Şahin, Kübra Demirak, Özgür Toprak Kurt, Duru Kayar, Ömer Akkara, Çağla Yudum Şahin, Ali Alper Çelik, İzabel Ülgez, Atilla Kuru, Zeynep Asel Ulakçı'dan oluşan takım, ilçemizi temsil etti.

AKINCIOĞLU: DAHA NİCE BAŞARILARA

Türkiye Satranç Federasyonu Silivri Temsilcisi Talha Emre Akıncıoğlu, “Hedef dört kupa dedik. Silivrispor Kulübü olarak iki şampiyonluk, bir ikincilik ve bir üçüncülük ile İstanbul Küçükler ve Yıldızlar Satranç İl Birinciliği Turnuvasını dört kupa ile tamamladık. Harika bir oyuncu grubuna sahibiz, hepsi pırlanta… Bu süreçte bize katkı sağlayan sevgili velilerimize ve antrenörlerimize ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Daha nice başarılara inşallah…” paylaşımında bulundu.

Renginar SALİ

 

 

YORUM YAP