SASMO Matematik Olimpiyatlarında Silivri gururu

SASMO Matematik Olimpiyatlarında Silivri gururu

08.05.2026 11:26:19

Gazi İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi ve aynı zamanda Silivri Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Uras Ceylan, uluslararası düzeyde düzenlenen SASMO Matematik Olimpiyatları'nda önemli bir başarıya imza attı.

Singapore and Asian Schools Math Olympiad (SASMO) kapsamında gerçekleştirilen olimpiyatlarda üstün performans sergileyen Uras Ceylan, Gümüş Madalya kazanarak hem okuluna hem de Silivri'ye büyük gurur yaşattı.
SİNGAPUR'DA DÜZENLENECEK OLİMPİYATLARA DAVET EDİLDİ
Elde ettiği uluslararası başarıyla dikkat çeken Uras Ceylan'ın, 16-22 Temmuz tarihleri arasında Singapur'da düzenlenecek matematik olimpiyatlarına davet edildiği açıklandı.
Şendoğan Çorbalı yaptığı açıklamada, “Gazi İlkokulu Ailesi olarak öğrencimizi, Silivri BİLSEM'i ve öğretmenimiz Cahide Pelin Bereket'i tebrik ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Renginar SALİ

 

YORUM YAP