Sancaktepe’de Tayfun Kaynak imzayı attı

Sancaktepe’de Tayfun Kaynak imzayı attı

11.10.2021 11:58:47

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Sancaktepespor ligin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen transferde hız kesmiyor.

2021-2022 sezonunu iyi yerlerde bitirmek isteyen Mavi Beyazlılar son olarak Balıkesir Sındırgı Belediyespor forması giyen eski oyuncusu Tayfun Kaynak'a imza attırdı. Teknik Sorumlu İlhan Okumuş'un takımında mutlak görmek istediği sağ kanat oyuncusu Tayfun Kaynak, sağ kanatta etkili bindirmeleri ve oynadığı takımların hücum gücünün arttırması ile tanınıyor. Kulüp Tesislerinde Başkan Turgut Daş'ın hazır bulunduğu törenle imzayı atan 23 yaşındaki oyuncu “Kulübüm Sancaktepespor ile yeniden anlaşmaktan dolayı çok mutluyum. Transferimde emeği geçenlere çok teşekkür eder, yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Tayfun Kaynak kimdir?

Kariyerinde 52 Akademi maçı ve 12 golü bulunan 1998 doğumlu kanat oyuncusu futbola Fenerbahçe A.Ş. Altyapısında başladı. Daha sonra sırası ile Sancaktepe Belediyespor, Sancaktepespor, Kartalspor, Dursunbey Belediyespor, Balıkesir Kavacıklılarspor ve Sındırgı Belediyespor formalarını giydi.

Murat Nazik

YORUM YAP