Sancaklı ve Aktunç, Yılmaz için sahadaydı

Sancaklı ve Aktunç, Yılmaz için sahadaydı

29.03.2019 11:52:24

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç, Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz'ın seçim çalışmalarına destek olmak için Çarşamba günü Silivri'deydi.

Balıkçılar ve sahil esnafını Yılmaz ile birlikte dolaşan Sancaklı ve Aktunç, Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz için destek istediler.

YILMAZ: TÜM DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
Programı değerlendiren Yılmaz, “Kampanya itibariyle üç aydır aktif olarak sahadayız. Çok güzel insanlar tanıdık, keyifli destekler aldık. Partili, partisiz insanların gönülden sunduğu destek ile her gün yeniden sahaya, yeni enerji ve güçlü motivasyonla çıktık. Bugün de Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç'un verdiği destek ile seçim çalışmalarımıza devam ettik. Silivri halkının sağduyusu, desteği ve anlayışına sonsuz güveniyorum. Silivri'yi çok güzel günler bekliyor, kimsenin şüphesi olmasın. Hassasiyetlerimiz, umutlarımız, gelecek beklentilerimiz ortak, hiçbir ayrımız gayrımız yok. Silivri'nin yararı konusunda birleşenleri diğer ayrıntılar ayrıştırmamalı, sözünü ettiğim birlikteliğe güç, değer ve de renk katmalı. Bize sunulan güvenden dolayı kimseyi mahcup etmeyeceğiz, destek olmak konusunda kararsız kalanları, karşı çıkanları da bu kente katacağımız değerle kısa sürede ikna edeceğiz” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP