Sağlıkçılara iktidar sözlerini ilettiler

Sağlıkçılara iktidar sözlerini ilettiler

16.03.2021 13:30:49

CHP İlçe Başkanı Berker Esen ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Silivri sağlıkçılarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar. CHP'liler ayrıca iktidarlarında sağlıkta şiddetin önlenmesi ve salgında hayatını kaybeden emekçilere görev şehidi sayılma sözünü ilettiler.

CHP İlçe Başkanı Berker Esen ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Silivri İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hasan İpekoğlu, Devlet Hastanesi Başhekimi Kemal Tekeşin, Silivri Ceza İnfaz Kurumu Devlet Hastanesi Başhekimi Sadık Balcı, Silivri Özel Anadolu Hastanesi Başhekimi Halil Narlı, Silivri Özel Cenk Teker Tıp Merkezi Başhekimi Metin Yıldız'ı ziyaret ederek şahısları ile kurum çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

CHP İKTİDARINDA SAĞLIKÇILARA VERİLEN SÖZLER İLETİLDİ

CHP'liler, sağlıkçılara Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını ve iktidarında "Sağlıkta şiddetin önlenmesi kanunu ile sağlık emekçilerimizi güvence altına alacağız"  ve "yasa ile pandemi de hayatını kaybeden sağlık emekçilerimizi görev şehidi sayılacak ve yakınlarının, şehit yakınlarına tanınan haklardan yararlanmaları sağlanacak" sözlerini iletti.

Tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramının kutlandığı ziyaretlerde Belediye Meclis Üyesi Elif Yılmazer, Kadın Kolları Başkanı Derya Erdim ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

CHP'liler pandemi boyunca canını hiçe sayarak en ön safta fedakarca çalışan tüm sağlık emekçilerine kolaylık ve başarı dileyerek ziyaretlerini tamamladılar.

YORUM YAP