Rufat’tan, Yılmaz’a Naim Süleymanoğlu teşekkürü

Rufat’tan, Yılmaz’a Naim Süleymanoğlu teşekkürü

25.06.2022 09:19:04

Silivri Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğinde ilçemize kazandırılan ve Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksini ziyaret eden Hak ve Özgürlükler Hareketi Şumen İl Başkanı Aysel Rufat, tüm zamanların en iyi haltercisi olmasının yanı sıra Türk azınlıklarının Bulgaristan'daki hak mücadelesinin mihenk taşlarından biri olan merhum sporcuya Silivri'de gösterilen vefa için Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a teşekkür etti.

171168db-1ff8-4794-8a54-dccb4bf6969e

Hak ve Özgürlükler Hareketi Şumen İl Başkanı Aysel Rufat ve Özel Burgas Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mariya Neykova, Ercan Çalışkan eşliğinde geçtiğimiz günler gerçekleştirdikleri iki günlük Silivri Temaslarında Silivri Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde ilçemize kazandırılan ve Naim Süleymanoğlu ismi verilen spor kompleksini de ziyaret ettiler.

b3776f7a-50cd-4656-ba3d-4fdc50af5d66
Hak ve Özgürlükler Hareketi Şumen İl Başkanı Aysel Rufat, tüm zamanların en iyi haltercisi olmasının yanı sıra Türk azınlıklarının Bulgaristan'daki hak mücadelesinin mihenk taşlarından biri olan merhum sporcuya Silivri'de gösterilen vefaya duydukları minneti paylaştı ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a teşekkür etti.
Rufat, “Her konuda desteklerini ve katkılarını bizden esirgemeyen, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a, Naim Süleymanoğlu ismini ve yaptıklarına ilişkin hafızayı bu denli anlamlı bir tesiste ölümsüz kılma kararı, Türklük mücadelesine gösterdiği saygıdan dolayı teşekkür ediyorum. Dilerim bu tesiste beden ve ruhunu geliştirme şansı bulan tüm gençler Naim gibi taşıdığı kimliğe, inançları ve ülkelerine layık yetişirler” diye konuştu.
Sevginar SALİ

YORUM YAP