Rose Garden’da son daireler, son fırsatlar!

Rose Garden’da son daireler, son fırsatlar!

14.07.2018 11:02:20

Teslimleri hemen gerçekleştirilen Rose Garden projesinde kalan son daireler 250 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 200 bin TL konut kredisi fırsatıyla satılıyor.

Musullu İnşaat ve Bayburtlu İnşaat'ın Mimar Sinan Mahallesi'nde hayata geçirdiği Rose Garden'da ayrıcalıklı bir yaşamın tadını çıkarmak isteyenler için son fırsat daireler kaldı. Mahalle hayatı ile iç içe ve markalı konut projelerinin tüm avantajlarını sunan Rose Garden'da fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor…

SADECE BİR DAİRE SAHİBİ DEĞİL, AYNI ZAMANDA GELECEĞE YÖNELİK KARLI BİR YATIRIMIN DA SAHİBİ OLURSUNUZ
12 bin metrekarelik arazi üzerinde yer alan Rose Garden; 10 blokta, 200 daireden oluşuyor. Genişlikleri brüt 106 ve 109 metrekare arasında değişen 2+1 konutlar, sevdiklerinizle birlikte keyifle vakit geçirebileceğiniz mimari detaylar ve mükemmeliyetçi bir anlayış ile dizayn edilmiş. Proje; sakinlerinin rahatça gezmesi, dinlenmesi ve çocukların oynaması için ayrılan 8 bin metrekare peyzaj alanı, kamelya ve çocuk parkı düzenlemeleri ile güçlendirilmiş. Teslimlerin hemen yapıldığı projede ayrıca; yarı olimpik yüzme havuzu, otopark, 24 saat güvenlik ve yürüyüş parkurları gibi imkanlar bulunuyor. Rose Garden Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunmakla birlikte TEM, E-5, otogar, AVM'ler, hastaneler, üniversite, ibadet yerleri, belediye ve kaymakamlık gibi merkezi noktalara yakınlığıyla çok özel bir konumda yer alıyor.

ERDOĞAN: SİZLERİ BİR KAHVEMİZİ İÇMEYE OFİSİMİZE BEKLİYORUZ
Şu ana kadar gelen ilgi ve talepten çok memnun olduklarını söyleyen Satış Koordinatörü Sinan Erdoğan, “Rose Garden'da hangi katta ya da dairede yaşamaya karar verirseniz verin, dairenize girdiğinizde sizi karşılayacak olanın kalitenin en prestijli yorumu olduğunu göreceksiniz. Sosyal olanakları, yeşil alanları, kolay ulaşımı ve merkezi konumu ile her gününüzü keyif ile geçireceğiniz, kaliteli bir yaşam için her şeyin düşünüldüğü Rose Garden'da yeni hayatınız sizi bekliyor. Örnek dairemiz hazırdır, sizleri kahvemizi içmeye bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

İletişim Bilgileri
Yaşamın başladığı, hemen teslim, hemen tapu fırsatı ve avantajlı ödeme planlarının olduğu bu projede siz de hemen yerinizi alın! Pazar dahil haftanın her günü saat 19.00'a kadar açık olan satış ofisi; Mimar Sinan Mahallesi, Koray Sokak, No:1 adresinde konumlanıyor. Ayrıca 0531 349 69 69 numaralı telefondan veya www.musulluinsaat.com - info@musulluinsaat.com web adreslerinden de öğrenmek istediğiniz ve merak ettiğiniz konular hakkında bilgi alabilirsiniz.
Haber:
Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » 41 hırsızlık olayının faili tutuklandı

YORUM YAP