Robotik Kodlama Atölyeleri ziyaret edildi

Robotik Kodlama Atölyeleri ziyaret edildi

27.07.2019 13:28:01

İstanbul Kalkınma Ajansı Uzman Denetleyicisi Mehmet Emin Şengül, ilçemiz okullarındaki Robotik Kodlama Atölyelerini ziyaret etti. 

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün İstanbul Kalkınma Ajansı destekli “STEM Et Ne Olur KODLA Senin De Olur” Projesi kapsamında okullarımızda kurulan Robotik Kodlama Atölyeleri önceki gün ajansın Uzman Denetleyicisi Mehmet Emin Şengül tarafından ziyaret edildi.
Proje sorumlusu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, koordinatör yardımcıları Emine Yıldırım ve Zeliha Akbaba Arpacık'ın da hazır bulunduğu ziyarette Çağrıbey Ortaokulu, Gazi İmam Hatip Ortaokulu ve Turgut Reis İlkokulu'ndaki atölyeler gezildi. Yeni 2019-2020 eğitim-öğretim yılı öncesi atölyelerin son durumu incelendi.
İlçemiz okullarında kurulan toplam 18 Robotik Kodlama Atölyesi'nden üçü ziyaret edilerek, önümüzdeki günlerde diğerlerinin de gezileceği öğrenildi.
Mart 2020 yılına kadar sürecek olan İstanbul Kalkınma Ajansı destekli “STEM Et Ne Olur KODLA Senin De Olur” Projesinin devamlılığı için Silivri Belediyesi ile de işbirliği yapılacağı öğrenildi.
Renginar SALİ

YORUM YAP