Rizelilerden kaynaşma etkinliği

Rizelilerden kaynaşma etkinliği

31.03.2022 14:04:40

 Silivri'de yaşayan Rizeliler, Cumartesi akşamı Silivri Rizeliler Derneği'nin düzenlediği kaynaşma akşamında bir araya geldiler.

Silivri Rizeliler Derneği'nin düzenlediği kaynaşma gecesinde bölge insanları kaynaşma fırsatı buldular.

“DERNEK OLARAK HİÇBİR SİYASİ AYRIM YAPMADAN BÜTÜN SİLİVRİ'NİN VE RİZELİ HEMŞERİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Cumartesi akşamı gerçekleştirilen organizasyonda katılımcılara hitap eden Silivri Rizeliler Dernek Başkanı Sinan Abdullah Azder, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Çok Kıymetli Rizeli Hemşerilerim, öncelikle sizleri şahsım ve Silivri Rizeliler Derneği yönetim kurulu olarak saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Çayın başkenti, yağmurun ülkesi Rize'mizin gecesine hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.

Yöresel bir dernek olarak memleketimiz Rize bizim için ne kadar önemliyse yaşadığımız ilçe Silivri de o kadar değerli. Biz Silivri Rizeliler Derneği olarak hiçbir siyasi ayrım yapmadan bütün Silivri'nin ve Rizeli hemşerilerimizin yanında olmaya çalışıyor, aynı zamanda Silivri'de çeşitli sektörlerde aktif olarak yer alıp ilçemiz ekonomisine de önemli ölçüde katma değer sağlamaya çalışıyoruz.

“DERNEĞİMİZ VE YAŞADIĞIMIZ İLÇE SİLİVRİ'NİN TANITIMINDA BÜYÜK KATKILARIMIZIN OLDUĞU İNANCINDAYIM”

Silivri Rizeliler Derneği olarak, sosyal ve kültürel odaklı Rize kimliğimizi, örf ve adetlerimizi unutmadan, Rizeli hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini pekiştirmek için her yıl çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Ayrıca tüm hemşeri derneklerimizle koordineli çalışarak ilçemiz Silivri dışında da yapılan etkinliklere iştirak ederek ulusal ve yerel basında derneğimizin aktivitelerine yer verdirerek hem derneğimizin hem de yaşadığımız ilçe Silivri'nin de tanıtımında büyük katkılarımızın olduğu inancındayım. Bugün de bu etkinliklerimize bir yenisini ekleyip bu geceyi organize ettik.

“GÜZEL BİR AİLE ORTAMI OLUŞTURALIM İSTEDİK”

Bizler bu gece özelinde ise istedik ki Silivri'de yaşayan ama birbirini tanımayan ya da birbirini tanıyıp da işten ve yoğunluktan görüşme fırsatı bulamayan hemşerilerimizi bir araya getirip güzel bir aile ortamı oluşturalım. Umuyoruz ki bu gece bütün hemşerilerimiz hem güzel vakit geçirsinler hem de birbirleriyle tanışıp kaynaşsınlar.

Lafı fazla uzatmadan ben Silivri Rizeliler Dernek Başkanı Sinan Azder olarak sizlere tekrardan hoş geldiniz diyor gecemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

YORUM YAP