Rıfat Kutlu: Bir kez daha başaracağız

Rıfat Kutlu: Bir kez daha başaracağız

3.01.2017 12:25:04

Ortaköy saldırısından sonra yayınladığı mesajda hayatını kaybedenlere Allah'tan Rahmet, yaralılara şifa dileyen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Sosyal Medya Teröristlerine de dikkat çekti.

Kutlu, İstanbul'u yeni yılın ilk saatlerinde kara bulayan saldırıya ilişkin açıklamasında düşünce ve duygularını şöyle ifade etti: “Ortaköy'deki terör saldırısını nefretle lanetliyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun... Ülkemiz bir taraftan PKK, YPG, DAEŞ, FETÖ ile mücadele ederken, diğer taraftan da son zamanlarda türeyen Sosyal Medya Teröristleri ile mücadele etmektedir...
Her toplumsal hadisenin akabinde Kürt, Alevi, Sunni, muhafazakar, laik, antilaik gibi söylemlerle en az canlı bomba eylemcisi kadar etkili olmaya çalışan ve halkı kutuplaştırmaya çalışan bu Sosyal Medya Teröristleri'ne prim vermemeli, bu hesapları ilgili noktalara şikayet etmeliyiz.
Biz bütün etnik kimlikleriyle, bütün farklı dilleriyle ve dini hassasiyetleriyle bir olan bir toplumuz... Asırlarca dünyaya hükmettiğimiz dönemlerde bu farklılıklarımızı bir olmak adına en çok bir araya getirdiğimiz dönemlerdi. Şimdi bir kez daha bunu başaracağız inşallah...”

YORUM YAP