Renkli Balonların çİfte mutluluğu

Renkli Balonların çİfte mutluluğu

11.07.2016 07:57:24

Karnelerini alan Renkli Balonlar Anaokulu minikleri, bir de Satranç Turnuvası'nda elde ettikleri madalyalarla çifte mutluluk yaşadı.

Renkli Balonlar Anaokulu, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı karne törenini velilerinin de katılımıyla bayram öncesinde gerçekleştirdi. Kurucu Dilek Akbay, Sorumlu Müdür Gizem Alibaş, öğretmenler Bircan Gürses ve Çisem Dönmez velilerini karşıladı. Miniklerin karnelerini heyecan ve mutlulukla öğretmenlerinin elinden aldığı yılın son programda bir de Satranç Turnuvası gerçekleştirildi.
Çocukların bedensel, zihinsel ve duygusal olarak sağlıklı gelişimlerinin önemsendiği okul öncesi kurumlarda satrançla da matematiksel, duygusal ve sosyal zekâları desteklenmekte. Renkli Balonlar Anaokulu da öğrencilerinin planlı olmalarını, doğru ve çabuk düşünmelerini geliştiren, özgüven duygularını, dikkatlerini, araştıran ve yargılayan bir birey olmalarına destek olmak amacıyla satranç eğitimi almalarını sağladı. Karne töreninde Türkiye Satranç Federasyonu antrenör ve hakemleri Mustafa Turan ve Eren Ersoy'un katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada minikler, yeteneklerini velileri önünde sergiledi. Heyecanlı geçen karşılaşmalar sonunda madalyalar sahiplerini buldu.
2015-2016 Eğitim-öğretim yılında verilen emeklerin yansıdığı karnelere satranç madalyaları da eklendi. Renkli Balonlar Anaokulu öğrencileri, okulun son gününde çifte mutluluk yaşadılar.
Renginar SALİ

YORUM YAP