Reklamcılık Denince Adından Söz Ettiren Firma Gaye Reklam

Reklamcılık Denince Adından Söz Ettiren Firma Gaye Reklam

1.02.2017 09:36:59

Ali Toprakkaya'nın sahibi olduğu Gaye Reklam, 2004 yılından bu yana tüm reklam işlerinizde çözüm ortağınız olmaya devam ediyor.

Yılların tecrübesiyle sektörde sağlam bir yer edinen Gaye Reklam, günümüzün çetin rekabet ortamında firmaların tüketici nezdinde sürdürülebilir bir etki yaratması, markalarını hedef kitleye doğru tanıtması ve işletme imajlarını olumlu açıdan beslemeleri için dijital çağın getirdiği ürün ve hizmetlerle pazarlama ve satış performansı artırıcı tanıtım ve farkındalık çalışmaları yapıyor. Firmaların reklam ve iletişim ihtiyaçlarına Cumhuriyet Mahallesi, Dr. Cemal Kozanoğlu Caddesi, No:6, B Blok, Dük:13 adresindeki imalat atölyesinde cevap veriyor. Gaye Reklam, keşif aşamasından başlayarak tasarım, üretim, montaj ve teslimat sonrası kontrol desteğine kadar uzanan iş sürecinde sergilediği üstün hizmet yaklaşımı ile reklam sektörüne damga vuran güçlü bir firma olarak öne çıkıyor.

HİZMETLER
Işıklı / Işıksız Tabela, Totem Tabela, Neon Tabela, Pleksi Tabela, Led Tabela, Kutu Harf, Neon Harf, Pirinç Harf Levha, Vinil Germe, Dijital Baskı, Bez / Branda Afiş, Raket Billboard Baskı, Cam / Duvar /Araç Yazımı, Araç Giydirme, Sıcak Metal Baskı, Led Gravür İş Güvenliği Tabelaları, Serigrafi, Folyo Baskı, Grafik / Logo Tasarım işlemlerinin tamamını kendi bünyesinde yapıyor. Gaye Reklam; tasarım, imalat, montaj ve montaj sonrası bakım desteği ile markanızın kurumsal stratejisine yanıt verebilecek nitelikte içerikler üretip istediğiniz noktada kurulumunu gerçekleştiriyor.

REFERANSLAR
Silivri Belediyesi, M. Ereğli Belediyesi, Silivri Birleşik Esnaf Ve Sanatkârlar Odası, Şoförler Cemiyeti, Avcılar Anadolu Hastanesi, Çanakkale Anadolu Hastanesi, Merkez Medikal, Lıfetıme Sağlık Hizmetleri, Ortez Protez Merkezi, Silivri ve Selimpaşa'daki Sağlık Bakanlığı Aile Sağlık Merkezi, Silivri Ceza Evi, Silivri Emniyet Müdürlüğü, Selimpaşa Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Siyasi Partiler, bölgemizdeki Özel Ve Resmi Okullar Gaye Reklamı tercih eden kurumsal müşterilerden bazıları… Sizleri de aralarında görmekten onur duyacaklar. 0212 727 08 86 - 0212 727 48 91 - 0532 521 67 72 nolu telefonlardan iletişime geçebilir; www.gayereklam.net web sitesinden yapılan işlerin görsellerini inceleyebilir veya bizzat imalat atölyesine giderek numuneleri görebilirsiniz…

YAKINDAN TANIYIN
Gaye Reklam, misyon ve vizyonunu şöyle tanımlıyor; “Her işletme kendi markasını, kurum kimliğini yaratmak zorunda. Öyle ki bunu yaparken özgün ve farklı olabilmeyi de başarabilmeli. Gaye Reklam sağladığı hizmetler ile sizleri ve işletmenizi, en doğru şekilde temsil edecek ürünler sunmayı hedeflemekte. Farklı olmayı başarabilirken insanların aklında pozitif bir etki ile kalabilmek zor ve önemli olandır. Birincil önceliğimiz olan beklentilerinizi karşılama noktasında sizlerden gelen özgün isteklere alışılmış kalıpların dışında farklı yaklaşımla ile cevap verebilmeyi hedef edinmiş durumdayız. Firmamız sağlamakta olduğu hizmetlerin ölçülebilirliği noktasında sürekli ve sürdürülebilir kalite kontrol yöntemleri organize olmuş bir işletmedir. Temel ürün ve hizmet anlayışımız da birinci sıraya koyduğumuz müşteri memnuniyeti prensibimiz ile sizler adına fark yaratmaya çalışıyoruz. Gaye Reklam, farkındalık yaratma bilincini ön planda tutarak ışıklı tabela, ışıksız tabela ve daha birçok alternatifle kurumunuza kreatif çözümler sunmaktadır. Özgün tasarım ve inovatif çözüm anlayışı ile hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyoruz. Sürdürülebilir ve sürekli kalite yaklaşımımızla satış sonrasında da firmamız sizlerin beklenti ve isteklerine en kısa sürede, en doğru çözümü üretmek çabasındayız.”

PROFESYONEL REKLAMCILIK ÇÖZÜMLERİ
Gaye Reklam, teknoloji harikası baskı makineleri, işinde uzman bir ekiple her türlü iç ve dış mekân reklam ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler sunmaya hazır, sizleri bekliyor.

Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Balık denetimleri yoğunlaşacak
Sonraki » ALYANS

YORUM YAP