Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin Gümüşyaka sahilinde gerçekleştirdiği denetimlerde, ruhsatsız teknede ticari av aracı bulunduran bir kişiye idari para cezası uygulandı.
Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, gelen ihbar ve şikâyet üzerine Gümüşyaka sahilinde su ürünleri denetimi gerçekleştirdi.
Su Ürünleri Kontrol Görevlileri tarafından 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu kapsamında yapılan kontrollerde, ruhsat tezkeresi bulunmayan teknede ticari av aracı bulundurduğu tespit edilen bir kişiye idari para cezası uygulandı. Söz konusu av aracına da işlem yapılmak üzere el konuldu.
İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, denetimlerin doğal su ürünleri kaynaklarının korunması ve vatandaşların güvenilir, sağlıklı ürünlere ulaşmasının sağlanması amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti.
Buket KARAHIZIR






