Radyocu Bilici’ye teşekkür plaketi

Radyocu Bilici’ye teşekkür plaketi

28.02.2020 16:12:35

“Derya Yaran ile Yol Haritam'' projesine sesiyle destek veren radyocu Kamil Bilici'ye öğretmen Derya Yaran ve öğrencileri tarafından teşekkür plaketi sunuldu.

Ertuğrul Gazi Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Derya Yaran ve öğrencileri, önceki gün “Derya Yaran ile Yol Haritam'' projesine destek veren Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin yanı sıra Küpe FM'i ziyaret ederek sesiyle katkıda bulunan radyo programcısı Kamil Bilici'ye teşekkür etti. Radyo sahibi Dilek Sırdaş, da çalışmanın mimarı olan Sosyal Bilgiler öğretmeni Derya Yaran'ı tebrik ederek, öğrencileriyle birlikte ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi.  

RADYOCU BİLİCİ'YE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Teknolojiyle de buluşan projeye desteğini esirgemeyen Kamil Bilici'ye Derya Yaran tarafından teşekkür plaketi ve çiçek sunuldu.

BİLİCİ: DAHA NİCE İDEALİST PROJEDE BİR ARADA OLMAK DİLEĞİYLE…

Bilici, “Kendimden de biliyorum; öğretim hayatı boyunca bir öğrencinin en az yüz öğretmeni olur. Ancak bunlardan akılda kalanının sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadardır. İşte Derya hocam da o öğretmenlerden biri... "Derya Yaran'la Yol Haritası" projesinden bahsedip, seslendirme yapmamı istediğinde, benim de hayatıma dokunmuş o birkaç öğretmenim geldi gözümün önüne... Silivri'nin gençleri için yapılacak daha nice idealist projede, bir arada olmak dileğiyle.” paylaşımında bulundu.

Renginar SALİ

YORUM YAP