Portakal’dan Öğretmenler Günü indirimi

Portakal’dan Öğretmenler Günü indirimi

16.11.2017 15:06:37

Kadınlara Özel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Portakal, geleceğin mimarı olan öğretmenlerimize daha nitelikli bir yaşam seçimi için 1-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak kayıtlarda geçerli olmak üzere %15 indirim sunuyor.

Kadınlara Özel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Portakal'ın Genel Müdürü Gülşen Beksan, 1-24 Kasım tarihleri arasında 3, 6 ve 12 aylık üyelik yaptıran öğretmenlere %15 oranında indirim sağlanacağını açıkladı.

SPOR MERKEZİ OLANAKLARI
Portakal Spor Merkezi'nde sağlıklı kilo verme, sağlıklı kilo alma, form tutma, formda kalma, bölgesel zayıflama, bölgesel sıkılaşma, fitness vücut geliştirme, zumba, step, aerobik, pilates, cardio spor faaliyetleri hizmeti profesyonel eğitmenler eşliğinde verilmektedir. Salonda soyunma odaları, duş ve dinlenme bölümü bulunmaktadır. Antrenmanın ardından Ozon Sauna, Fibromiyalji Masajı, Thai Masajı, Refleksoloji Masajı, Klasik Masaj, Aromaterapi Masajı, Baş-Boyun-Omuz Masajı gibi hizmetlerinden faydalanabilir, kaslarınızı rahatlatabilirsiniz. Daha iyi görünmek ve daha iyi hissetmek isteyenler, Portakal; Alibey Mahallesi, Derin Sokak, No:1 adresinde (Kolan Hastanesi yolu üzeri) sizleri bekliyor.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP