Piriştine: Silivrispor’u güzel günler bekliyor

Piriştine: Silivrispor’u güzel günler bekliyor

28.10.2021 12:53:44

TFF BAL 7. Bölge 1. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor hafta sonu deplasmanda İstanbul'un en köklü kulüplerinden Beykozspor ile karşılaşacak.

Silivrispor'un menfaatleri doğrultusunda camia olarak çalışmalarına devam eden takımda Kulüp Genel Kaptanlarından Ege Piriştine umut dolu mesajlar verdi. Takıma ve deneyimli teknik kadroya güvendiklerini ifade eden Piriştine; “Yıllarca son derece zorlu sezonları geride bıraktık, hak etmediğimiz yerlerde bulunduk ancak yeniden kendimizi toparlıyoruz. Ligler boyunca kimi zaman üzüldük kimi zaman da sevindik. Yeni bir heyecana daha hazırız. Mütevazi bir kadro ile yola çıkıyoruz, hedefimizi maç maç belirledik. Hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Silivrispor ve Silivrispor camiası güzel günler görecektir. En zor günümüzde bizi yalnız bırakmayan büyük camiamızın desteğini hissediyoruz. Camiamızla bütünleşince zorlukların üstesinden geliyoruz. Bu camia çok daha iyi yerleri hak ediyor.

Yeni bir lig ve yeni bir lig heyecanı içine giriyoruz. Yönetim olarak güçlüyüz, takım olarak da aynı güce birbiriyle kenetlenmiş camiasıyla ulaşan bir Silivrispor görmek hiç de uzak değil. Gücünü ilçesinden alan bir takım zaten şampiyon olmuş demektir. Sakatlıksız ve centilmence bir sezon olmasını diliyorum ” dedi.

YORUM YAP