Peray Gelinlik & Modaevi hizmetinizde

Peray Gelinlik & Modaevi hizmetinizde

2.02.2018 10:09:54

Nebahat & Cengiz İskender ailesi, Peray Kuru Temizleme & Terzi'den sonra Peray Gelinlik & Modaevi ile de Silivrililerin hizmetine  geniş, seçkin ve birbirinden özel modellerle devam ediyor.

Nebahat & Cengiz İskender ailesi, Peray Kuru Temizleme & Terzi işletmelerini Peray Gelinlik & Modaevi ile destekleyerek sektördeki iddiasını sürdürdü. Peray Gelinlik ve Moda evi hizmet alanlarını genişleterek seçenek imkanlarını çoğalttı. Kuru Temizleme & Terzi işleriyle adından başarıyla sıkça söz ettiren ve her geçen gün daha büyük müşteri portföyüne sahip olan işletme, ailelerin özel gün hazırlıklarına da destek olup, şahitlik etmeye devam ediyor. Kına, nişan, düğün gibi organizasyonlar öncesi yaşanan telaştan Silivrilileri kurtararak bir de geniş ürün yelpazesi sunan Peray Gelinlik & Modaevi, tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek donanıma sahip. Dilediğinizde satın alabilir veya kiralayabileceğiniz şık elbiseleri ve onları tamamlayacak her türlü aksesuarları burada bulabilirsiniz. Zarif işletmecisi Nebahat İskender, seçimlerinizde size yardımcı olup en doğru tercihi yapmanıza destek olmaya hazır.
Peray Gelinlik & Modaevi, Peray Kuru Temizleme & Terzi'nin hemen yanı başında, Alibey Mahallesi, Zahit Kaynar Sokak, No: 4/A Yanyol köprü girişi Silivri adresinde bulunmakta. İşletmeye 0530 523 66 12 nolu telefondan da ulaşabilir detaylı bilgi alabilirsiniz.
Renginar SALİ

YORUM YAP