Partal: Yürekten tebrik ederim

Partal: Yürekten tebrik ederim

27.12.2018 10:36:00

Atatürk Anadolu Lisesine ziyarette bulunarak yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal, öğrenci ve eğitimcilerini yürekten tebrik etti.

24 Kasım Öğretmenler Gününde Atatürk Anadolu Lisesinin programını çok beğendiğini ifade ederek tebriklerini ileten ve okula davet alan Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal, önceki gün okula ziyarette bulundu. Kendisine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay da eşlik etti.
İlçe Kaymakamı Ali Partal, Öğretmeler Odası'nda Okul Müdürü Ali Volkan Nizamoğlu ve öğretmenleriyle kısa bir toplantı yaparak görüşlerini aldı. Ardından öğrencilerle de sohbet ederek onların hedeflerini dinledi.
Kaymakam Ali Partal ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Sanat Akademisi, Bilim Akademisi, Spor Akademisi, Müzik Akademisi ve SAAL Akademi bölümlerini incelediler, ilgili öğretmenler ve Okul Müdürü Ali Volkan Nizamoğlu bilgilendirmelerde bulundular. Nizamoğlu, öğrencilere daha iyi bir eğitim ortamı ve daha çok olanak sunmak adına ekibiyle birlikte belirledikleri hedefleri de anlattı.

NİZAMOĞLU, TEŞEKKÜR ETTİ
Okul Müdürü Volkan Nizamoğlu, “Kaymakamım, ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İlgi ve desteğiniz için öğrenci ve öğretmenlerim adına çok teşekkür ederim.” dedi.

PARTAL: YÜREKTEN TEBRİK EDERİM
Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal, ziyareti sırasında yaptığı inceleme ve görüşmeler sonucunda memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi: “Bilime, sanata, projelere ve başarıya odaklanmış gençlerimizi ve onları geleceğe taşımak için yol gösteren, farkındalık yaratan okulumuzun idarecilerini ve öğretmenlerini yürekten tebrik ederim.” dedi.
Renginar SALİ

YORUM YAP