Engin Akın

Pamuk eller cebe beyler!

Alınan galibiyetlerin ardından iyi gün dostları da gün yüzüne çıkmaya başladı.

Silivrispor’da işler yolunda gitti mi bir takım içsel sıkıntıları kendine dert edinenler gelen başarıları da çekemez duruma gelmesi hiç de şaşırtıcı değil.

Birbiri ardına gelen deplasman yenilgileri ve puan kayıplarında selam daha vermeyenler bir bakmışsın Kahramanmaraş deplasmanından üç puanın ardından selamını esirgemez oldular.

Bu durumu en net protokol tribünlerinde görmek mümkün aslında. Protokol tribününün bende eski fotoları da mevcuttur yenileri de. Her iki resim arasındaki farkı görmemek kör göze parmak sokmaktır.

Ne oldu da birden herkes şimdi anıden Erday İşkar’cı, İhsan Atun’cu oldu. Düne kadar bu iki isme söylemediklerini bırakmayanlar birden bire U dönüş yaparak hep birlikte alkış tutar oldular.

İsimler belki geçici ama alınan başarı ve başarılar tarihe not düşülüyor. Çok değil bundan üç beş sene evveline kadar bu kulübün anahtarı kaymakama teslim edilecekti. O zaman Mutlu Memiş ile ateşlenen başarı fitili Serdar Teker ve Mustafa Saral ile şampiyonluk meşalelerini yakmıştı. İhsan Atun döneminde de en üst seviyesinde olması aslında anormal bir durum değildir.

Bu üç dönemde atılan iyi tohumlar bu zamanın meyvesini yememize neden oldu. Şimdi ise tam destek zamanıdır. Daha önce selam sabah tanımayanlar şimdi selamı sabahı esirgemiyorsa o zaman pamuk elleri cebe sokacak ve desteğini bu şekilde verecek.

Hafta sonu Ankara’ya yolculuk var.
Ne olur ne olmaz bilinmez ama bu yolculukla birlikte tarihe bir not daha düşülecek.
Bu not ise tarihinde ilk kez Play-Off oynayacak olmamızla yazılabilir.
Yani bende buna tanıklık edeceğim. Hayırlısı.

Galip gelir miyiz bilemem ama gönüllerde galip gelmenin mutluluğu da paylaşılamaz aslında. Biz en başında kazandık aslında. Her hafta yeni bir başlangıçla umudunu yüksek tutan bir inanmış ordumuz var. Kazanım da bu olsa gerek.

Bu çocuklar yani Silivrispor takımında ter akıtanlar kendileri için oynuyor. Biraz destek ve primle Silivri’ye 2. Ligi hediye etmeleri içten bile değil aslında.

YORUM YAP