Özköşkoğlu, Ağaç yaşken eğilir

Özköşkoğlu, Ağaç yaşken eğilir

17.03.2023 09:08:50

Küçükçekmece Sultanmuratspor'un altyapı sorumlusu Hüsamettin Özköşkoğlu, “Bir kulübü ayakta tutan en önemli faktör altyapıdır. Eğer altyapınız iyi değilse başarılarınız da günübirlik olur ve kötü sondan kaçamazsınız” dedi.

Yıllardır sayısız yetenekleri Türk futboluna kazandıran Sultanmuratspor altyapı sorumlusu Hüsamettin Özköşkoğlu, ilçemizde bir futbolcu potansiyeli var, bünyemizde bulunan futbolcuları ince eleyip, sık dokuduktan sonra Türk Futboluna kazandırmayı amaçlıyoruz.
Ben hoca olarak Küçükçekmeceli gençlerin futbol öğrenimine katkı sağlıyorum. Biz de bu evlatlarımızı erkenden spora alıştırıyoruz ki ona göre yetişsinler. Ancak sporda devamlılık daha önemlidir. Bu sporcularımızın gelecek yıllarda da çalışmalarına devam etmesi önemli bizim işimiz yetenekli çocukları tespit etmek ve bu yetenekleri futbol yarışmacı takımların hizmetine sunmak işimiz. Bölgemizde Galatasaray, İstanbulspor Medipol Başakşehir başta olmak üzere birçok profesyonel takımların Altyapı hocalarının takibinde olmak işimizi ne kadar başarılı ve öz veri ile yaptığımızın göstergesidir. Sultanmuratspor'da yetişip de profesyonel lig ve milli takımda oynayan birçok sporcumuzun olması işimizin ne kadar doğru ve düzgün bir şekilde yaptığımızı gösteriyor dedi.
Haber / Yılmaz AKTEPE

 

YORUM YAP