Özer’den Çiftçiler Günü mesajı

Özer’den Çiftçiler Günü mesajı

12.05.2023 17:21:15

Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer, bu yıl seçimler nedeniyle 14 Mayıs törenlerinin gerçekleştirilmeyeceğini duyururken, “Her türlü zorluk içinde alın teri döken, elinde ki mahsulü en iyi şekilde yetiştirip pazarlayan tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyorum, bol bereketli bir yıl geçirmelerini dilerim” dedi.

Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer, 14 Mayıs Çiftçiler Günü'nde seçimler nedeniyle tören yapamayacaklarını açıkladı. Özer ayrıca çiftçilerin yoğun da bir çalışma süreci içinde olduğuna dikkat çekerek, tören organizasyonunun yapılmasının düşünülmediğini söyledi.

Dünya Çiftçiler Günü her yıl Tarım Üreticileri Federasyonu'nun kuruluş tarihi olan 14 Mayıs'ta kutlanıyor. Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyonu'nun kuruluş günü olan 14 Mayıs yalnız Türkiye'de değil kuruluşa üye bütün ülkelerde Dünya Çiftçiler Günü olarak kaydediliyor.

“ÇİFTÇİLERİMİZE HER ZAMAN MİNNET VE ŞÜKRAN DUYUYORUZ”

Özer, tarımın insanlık için yaşamsal olan ve değişen dünya koşullarında her geçen gün giderek daha fazla önem arz eden bir sektör olduğunu vurguladı ve  “Faaliyetlerini bu kadar vazgeçilmez bir alanda hiç durmaksızın sürdüren çiftçilerimize her zaman minnet ve şükran duyuyoruz. Toprağa düşen her bir tohumu emek ve sevgiyle yeşertip bereketlendiren; ülkemizin dört bir köşesinde tarımsal üretimin can damarı olan tüm çiftçi kardeşlerimin gününü kutluyor, verimli bir tarım yılı geçirmelerini temenni ediyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

YORUM YAP