Özel Yavuz Sürücü Kursu yeni yerinde

Özel Yavuz Sürücü Kursu yeni yerinde

4.05.2016 10:38:08

Hem SRC belgenizi hem de sürücü belgenizi vermiş olduğu eğitimleri tek çatı altında toplayan Özel Yavuz Sürücü Kursu'ndan alabilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı kararıyla İstanbul genelinde uygulanan taban fiyat nedeniyle nereye giderseniz gidin aynı fiyatla karşılaşılacağından dolayı sürücü adaylarının kurs seçiminde kurumun sunduğu hizmet ve eğitim kalitesine bakması gerektiğine dikkat çeken kurs yönetimi, “Nitelikli eğitim ilkemizden asla taviz vermiyoruz çünkü insan hayatını önemsiyoruz” diyor. Silivri, Çerkezköy ve Kapaklı'da şubeleri bulunan kurum, çok yakında yeni bir hizmet şubesi daha açmaya hazırlanıyor.

KAMYON VE TIR EHLİYETİ ALACAKLARIN DİKKATİNE!

Stajyerlik yasası ile birlikte sürücü belgesi formatı değişti. 17 çeşit sürücü belgesi var. Bu belgeler için artık tecrübe isteniyor. Direkt olarak otobüs, kamyon ya da tır ehliyeti alınamıyor. Sürücüler öncelikle B sınıfı ehliyet alarak belirli bir süre tecrübe edindikten sonra otobüs, kamyon ya da tır ehliyeti sahibi olabiliyor. Silivri'de kamyon ve tır ehliyetini şu anda sadece Özel Yavuz Sürücü Kursu veriyor. Tır ehliyeti için ilk sınavını 16 Nisan tarihinde gerçekleştiren kurum, yüzde yüz başarı sağladı.

SRC BELGESİ EĞİTİM HİZMETİ VERİLMEKTEDİR
Ticari araç kullanan şoförlerde istenen SRC Belgesini T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından aldığı yetki ile veren Özel Yavuz Sürücü Kursu, SRC eğitimlerini kâğıt üzerinde veya başka yerlere yönlendirme ile değil bizzat kendi kadrosu ile kurumunda veriyor. Ayrıca muafiyet şartlarını sağlayan yani sınavsız olarak Mesleki Yeterlilik Eğitim Belgesine hakkı olan şoförlere de SRC almada yardımcı olunmaktadır. Şubat ayı sınavında %58 başarı yakalayan kurum, yıl boyunca koruduğu başarı grafiğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

YENİ EHLİYET SİSTEMİ HAKKINDA MERAK EDİLENLER
2016 yılı itibariyle ehliyet sisteminde birçok değişiklik yapıldığını kaydeden Özel Yavuz Sürücü Kursu, yeni ehliyet sistemi hakkında merak edilenleri sürücü adayları için paylaştı.

STAJYER EHLİYETİN FARKI NE?
Çoğu vatandaş tarafından hala pek bilinmeyen stajyer ehliyet uygulaması 2016 yılı ve sonrasında ehliyet alacakları ilgilendiriyor. Peki, stajyer ehliyet şartları neler? Özel Yavuz Sürücü Kursu, sizler için cevapladı: “1 Ocak 2016 itibariyle ehliyette stajyer sürücülük dönemi başladı. Bu tarih itibariyle ilk defa ehliyet belgesi alacak tüm adaylar, stajyer sürücü olarak kabul edilecek. 2 yıl içerisinde 75 ceza puanını doldurması, 0.20 promil üzerinde alkollü olarak araç kullanması, asli kusurlu olarak ölümlü trafik kazası yapması durumlarında stajyer sürücünün ehliyeti iptal edilecek. Böylelikle ehliyeti iptal olanlar tekrardan sürücü kurslarına gidip kayıt yaptırarak, teorik ve direksiyon eğitimlerini aldıktan ve sınavları geçtikten sonra tekrardan 2 yıllık stajyer ehliyet süreci başlayacak.”

17 ÇEŞİT EHLİYET SINIFI VAR
Yeni dönemde ehliyetler deneyim şartına göre veriliyor. Yeni sürücü belgeleri; M, A1, A2, A, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE, F ve G sınıfından oluşuyor. Hangi ehliyet sınıfları değişti, ehliyet sınıfları ve kapsamları, yaş ve deneyim şartları ve SRC ile ilgili aklınızdaki soruları Yavuz Sürücü Kursuna giderek veya 727 11 88 – 0530 442 17 17 nolu irtibat telefonlarını arayarak öğrenebilirsiniz.

16 YAŞINDA OLANLAR A1 MOTOSİKLET EHLİYETİ ALABİLİR
Artık A1 Motosiklet ehliyetini almak için 16 yaşında olmanız yeterli. Silindir hacmi 125 santimetreküpü iki tekerlekli motosikletleri kullanacak olanlar A1 sınıfı sürücü belgesini edinmek için başvurabilir. A1 ehliyetini alan kişi 18 yaşına kadar 2 yıllık süreci tamamladığından dolayı B Sınıfı ehliyete stajyer sürücü olmadan ve sadece direksiyon sınavına girerek sahip olmanın avantajını yaşayacak.

DANIŞMAKTAN ÇEKİNMEYİN
Sürücü kursu fiyatları taban fiyat uygulaması ile B sınıfı için 1300 TL'dir. Diğer ehliyet sınıfları ve ödenecek ücretler (vergiler ve sınav harçları) için Yavuz Sürücü Kursuna danışmaktan çekinmeyin. Tecrübeli kadrosu, modern araç ve gereçleri ile kurumsal kalite politikası ışığında trafik bilinci yüksek sürücüler yetiştirmeyi hedefleyen Özel Yavuz Sürücü Kursu; Kaymakamlık binası arkası, otopark yanı, Onaterler Kama İş Merkezi, Kat 3'teki yeni adresinde hizmetinizde…

Hazal BAŞARAN

  1. Emrah Emrah

    B ehliyet fiyatı ne kadar acaba

YORUM YAP