Özel öğrenciler Çanakkale Zaferini kutladı

Özel öğrenciler Çanakkale Zaferini kutladı

22.03.2023 11:45:16

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü dolayısıyla sundukları programla büyük beğeni topladı.3_41

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü dolayısıyla, öğretmenleri rehberliğinde bir program sundu.
Program, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızın manevi huzurunda saygı duruşunda bulunarak ve İstiklal Marşı okunarak başladı. Ardından özel öğrenciler, sahne aldı.
Öğretmenler büyük bir özen göstererek ve emek vererek hazırladıkları sahnelerle, öğrenciler de kostümleri ve gösterdikleri performanslarla Çanakkale'de verilen bağımsızlık mücadelesinin ruhunu yansıttılar ve konuklarına duygusal anlar yaşattılar.2_37
Öğrenci ve öğretmenleri, Çanakkale Zaferinin 108. yıl dönümünü kutlayarak, büyük devlet adamı, ebedi önderimiz, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı.
Renginar SALİ

YORUM YAP