Özdemir: Oyundan çok memnun kalmadık

Özdemir: Oyundan çok memnun kalmadık

7.01.2021 09:16:13

Çatalcaspor Teknik Direktörü Engin Özdemir Elazığ Karakoçan FK ile 0-0 beraberlikle sonuçlanan maçın ardından yaptığı değerlendirmede oyun olarak iyi olmadıklarını, oyundan çok memnun kalmadığını söyledi.

Özdemir “İlk maç olduğu için kısa bir çalışma fırsatı bulduk çocuklarla. Ama daha önce çocukların maçlarını sürekli izlediğim için takımı tanıyordum. Birkaç eksikliğimiz olduğu için biraz sıkıntı oldu. Kadro kurmakta zorlandık. Oyun olarak bugün iyi değildik. Oyundan çok memnun kalmadık. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. Olmayan arkadaşların yerine elimizdeki oyuncularla değişik bir sistemde oynamak zorunda kaldık. Takımın oynadığı sistemde oynayamadık. Normalde 3 puan almamız gerekiyor diye düşünüyorduk ama sonuçta yenilmiyorsan da yenilmeyeceksin. Onu da başardığımız için en azından 1 puan 1 puandır düşüncesiyle öyle bitirdik. Ben de takımı canlı olarak görmüş oldum.” diye konuştu.

“BAŞKANLA SÜREKLİ İSTİŞARE İÇİNDEYİZ”

Transferle ilgili sorularımızı da yanıtlandıran Özdemir “Transfer kesin yapacağız. Baya bir oyuncu getireceğiz. Kadroyu 30'a çıkarmamız gerekiyor pandemiden dolayı. O açıdan sadece 5-6 adam almak gerekiyor. Giden arkadaşlarımız da olacak. Takımdan ayrılmak isteyen arkadaşlarımız da oldu. Baya bir transfer hareketi olacak. Başkanla sürekli istişare içindeyiz. Görüşüyoruz. Yardımcı hocamızla birlikte bildiğimiz, tanıdığımız futbolcularla görüşüyoruz. Şartlar uygun olursa birkaç oyuncuyu kulübe kazandıracağız. Onları alabilirsek takıma baya güç katacaklarını düşünüyorum.” dedi.

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP