Öz Alibeyliler’den, sosyal yardım atağı

Öz Alibeyliler’den, sosyal yardım atağı

3.12.2019 10:02:24

Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma Derneği, Yardım Pınarı Mağazalarının açılışını gerçekleştirerek ihtiyaç sahiplerine eşya ve giysi temininde destek olmak için kolları sıvadılar.

Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Yalçın Ekinci Başkanlığında sosyal yardımlaşma çalışmalarına "Yardım Pınarı” oluşturarak etkinlik kazandırmak yönünde ciddi bir adım attı. Dernek bünyesinde oluşturulan “Yardım Pınarı” merkezi ile ihtiyaç sahiplerine ücretsiz eşya ve giysi teminine başlandı. Dernek yöneticileri ve üyeleri Yardım Pınarı Mağazalarının açılışını Cumartesi günü düzenlenen programla gerçekleştirdi ve duyurusunu yaptılar.

EKİNCİ: İHTİYACINIZ OLMAYAN BAŞKASI İÇİN ACİL İHTİYAÇ OLABİLİR

Dernek Başkanı Yalçın Ekinci, “Herkese çağrımızdın kullanılır durumdaki eşya ve giysilerinizi derneğimize ileterek onlara ihtiyacı olan kimselerle buluşturmamızı sağlayabilirsiniz. Bizim kullanmadığımız ya da ihtiyacımız olmayan bir eşya ya da giysimize başka birinin acil ihtiyacı olabilir” diyerek, attıkları sosyal dayanışma adımında duyarlı vatandaşları kendilerine eşlik etmeye, destek olmaya davet etti.

 

YORUM YAP