Öz Alibeyliler’de bayrak değişimi

Öz Alibeyliler’de bayrak değişimi

6.08.2019 10:33:40

Yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın sonucu, Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni Başkanı Yalçın Ekici oldu. 

Hafta sonu gerçekleştirilen Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda bayrak değişimi yaşandı. Derneğin 2018 yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği ve yeni yönetim kurulunun belirlendiği genel kurul toplantısı sonrası, Yalçın Ekici Dernek Başkanı seçildi. Mevcut Başkan Ahmet Çelik, görevini Yalçın Ekici'ye devretti. Toplantıda ayrıca yönetim kurulu ve denetleme kurulu asil üyelerinin de seçimleri yapıldı.

EKİCİ: GÜVENİNİZE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni Başkanı seçilen Yalçın Ekici, “Öz Alibeyliler Derneği olağanüstü seçimli ilk toplantısına olağanüstü katılımla beni ve yönetim kurulumu göreve seçen tüm Alibey Mahallesi halkına sonsuz teşekkürler. Güveninize layık olmak için çalışacağız. Rabbim utandırmasın inşallah...” dedi.

YENİ YÖNETİM KURULU
Yoğun ilgi ve katılım altında gerçekleşen Genel Kurul'da Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni Başkanı Yalçın Ekici olurken, oy birliği ile seçilen yeni Yönetim Kurulu, şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil: Yalçın Ekici, Hüseyin Küçükoğlu, Sonet Topçu, Ercan Tezeller, Serdar Okan, Kamuran Yılmaz, Levent Kıyıcı, Aytuğ Tatlısözler, Harun Tüfekçi.
Denetim Kurulu Asil: Mehmet Kocaoğlu, Mustafa Yapıcıoğlu, Tuncay Gül.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP