ÖSYM Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Duyurusu

ÖSYM Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Duyurusu

21.09.2021 09:00:37

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı duyurusunda bulundu.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığında (ÖSYM) Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 inci dereceli kadroya atanmak üzere toplam 3 (Üç) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Uzman Yardımcısı alınacak.

ÖSYM Başkanlığı söz konusu sınav hakkında şu duyuruda bulundu: “Giriş sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalıdır. Yazılı sınav 24/10/2021 tarihinde Ankara'da yapılacaktır. Giriş sınavının yazılı bölümüne katılmaya hak kazanan adaylar ile yazılı sınavın yapılacağı adres ve sınav saatleri; ÖSYM Başkanlığının (ais.osym.gov.tr) internet sayfasında yazılı sınavdan en az 10 gün önce ilan edilecektir. Adaylar sınava giriş belgelerini ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminden alacaklardır, ayrıca sınava giriş belgesi düzenlenmeyecektir.

Fizik, Hukuk ve Maliye alanlarında birer kadro alınacak. Fizik alanı kadrosu için KPSS P1 veya KPSSS P121, hukuk alanı kadrosu için KPSS P4 ve Maliye alanı kadrosu için KPSSS P19 puan türü kabul edilecek.

Sınava başvuru şartlarına https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2021/GENEL/uzman_yardimcisi_basvuru_sartlari_20092021.pdf bağlantıdan erişebilirsinz.

Başvurular https://ais.osym.gov.tr/ bu bağlantıdan yapılabilir.

Renginar SALİ

YORUM YAP