Ortak tepkide buluştular

Ortak tepkide buluştular

24.08.2019 13:32:44

“Anne lütfen ölme” diye çığlık atan çocuğunun gözleri önünde eski eşi tarafından katledilen Emine Bulut olayı ve ülke gündemimizi sarsan sıradaki kadın cinayetine Silivri Belediye Başkanı ve CHP İlçe Başkanı kayıtsız kalmadılar.

Kadına şiddet bu kez Kırıkkale'de yüzünü gösterdi. 18 Ağustos'ta bir restaurantta eski eşi Fedai Baran ile bir araya gelen Emine Bulut'un yanında 10 yaşındaki kızı da vardı. Eski eşler arasında tartışma çıktı, Fedai Baran eski eşini gözü dönmüş bir şekilde defalarca bıçakladı. Kızının gözü önünde kanlar içinde kalan Emine Bulut'un "Ölmek istemiyorum" feryadı yürekleri dağladı, talihsiz kız da "Aanne ne olur ölme” çılığı ile akıllarda tarifsiz acılar bıraktı.
“Anne lütfen ölme” diye çığlık atan çocuğunun gözleri önünde eski eşi tarafından katledilen Emine Bulut olayı ve ülke gündemimizi sarsan sıradaki kadın cinayetine Silivri Belediye Başkanı ve CHP İlçe Başkanı tepki gösterdiler.

YILMAZ: KADINA ŞİDDET İNSANLIĞA İHANETTİR
Başkan Volkan Yılmaz, olayın ardından duygu ve düşüncelerini “Kelimelerin anlamsız kaldığı bugün de "Anne lütfen ölme” feryadı içimizi yaktı.
Evladının yanında eski eşi tarafından katledilen Emine Bulut'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Nurlar içinde yatsın.
Kadına şiddet en ağır şekilde cezalandırılmalı. Unutulmamalı ki kadına şiddet insanlığa ihanettir” ifadeleriyle yansıttı.

GÖÇENGİL: DAHA KAÇ KADININ ÖLDÜRÜLMESİ GEREKİYOR ADALETİN YERİNİ BULMASI İÇİN!?
CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil de “Son nefesinde “Ölmek istemiyorum” diyen bir kadın, annesinin öldürüldüğünü gören kızı “annecim lütfen ölme” diyor. Daha kaç kadının öldürülmesi gerekiyor adaletin yerini bulması için? Bir kişi daha eksilmesin dedikçe her gün birer birer eksiliyor…” diyerek cinayete karşı tepkisini ortaya koydu.

YORUM YAP