Ortaçeşeşmespor'dan olay açıklaması var

Ortaçeşeşmespor'dan olay açıklaması var

27.11.2021 09:14:03

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grubunda oynanan hafta içi müsabakasında Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor'a 3-1 mağlup olan Ortaçeşmespor'da yaşanan olaylara büyük tepki var, Ortçeşmespor Genel Kaptanı Serkan Çanur kamuoyuna bilgilendirme açıklamasında bulundu.

Bordo-Beyazlı Takımda Genel Kaptan Serkan Çanur maçın stresini hala üzerlerinden atamadıklarını söylerken, "Biz Türk Futboluna olan saygımızdan, değerli bir büyüğümüzden gelen rica üzerine maça devam ettik. Alemdağ Stadında yaşadıklarımızın neresinden başlayayım ki. Baştan sona maçı kaybetmemiz için her ortam yaratılmış idi...maçta 1-0 öne geçtikten sonra müsabaka hakemi iki ayrı pozisyonda bariz 2 Kırmızı Kartı gösteremeyerek maça direk etki etmiştir. İlk Kırmızı Kart olayında son adam kuralığı gereği sonrasında futbolcumuz Hasan Kahraman'a kasıtlı dirsek ile vurulma anı ile iki ayrı Kırmızı Kartı es geçen Hakemi Allah'a havale ediyoruz. Yardımcı Hakem bile sahaya girip Kırmızı Kart diyor Orta Hakemden olayı savuşturma derdinde. Biz bu hakemi istenmeyen adam ilan ettik, bir daha maçlarımızda görmek istemiyoruz" şeklinde konuştu.

Maçta Kulüp Başkanları Mazlum Çoktin'e tribünden inen bir taraftarın yumruk atıp yaralamasını ise şiddetle kınadıklarını söyleyen Serkan Çanur, "Başkanımıza öncelikle geçmiş olsun dileğimizi iletiyoruz. Zaten kendisi darp rapor alıp şikâyetini yaptı, vuran kişi belli. Bakalım buradan da ne sonuç çıkacak. Hadi saha içinde gerilim, stresten dolayı istemesek de kabul diyelim ama sahaya inip direk Başkana gelip yumruk sallamak asla kabul edeceğimiz bir davranış değil. Yazık hem de çok yazık. Bakalım bu maçın raporlarında neler yazıldı. Olaylar esnasında ulaştığımız bir büyüğümüzün ricası üzere maça devam ettik. Bu tür şiddet görüntüleri kalıcı düşmanlıklar da bırakmakta. O yumruk geldiği anda maç iptal edilmeli idi. Bizim statta alkol alan biri sahaya düştüğü için bile hükmen kaybettiğimiz maçımız oldu, ya Alemdağ Stadında yaşananları nereye koyacağız?" dedi.

YORUM YAP