
Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu'nda özel bir sanat anı yaşandı.
Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu, bu hafta anlam yüklü ve duygu dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Özel eğitim öğrencisi Orhun Kaan Karakoç, iki yıl boyunca gösterdiği sabır, azim ve yoğun emekle hazırlandığı ilk solo piyano resitalini başarıyla gerçekleştirdi.
Henüz küçük yaşta büyük bir kararlılık örneği sergileyen Orhun Kaan Karakoç, müzik öğretmeni Benan Öpçin'in rehberliğinde; Silivri'nin önde gelen müzik kurumlarından Müzisyen Akademi ile özel eğitim öğretmenleri Filiz Kurtarmış ve Meryem Bakacak'ın destekleriyle çıktığı bu müzik yolculuğunda hem notalarla hem de sahneyle dost oldu.
Orhun'un resitalde seslendirdiği eserler izleyicilere unutulmaz duygular yaşatırken, salonda zaman zaman gözyaşlarına hâkim olunamadı. Öğretmenleri, okul yönetimi ve ailesi başta olmak üzere etkinliği izlemeye gelen herkes, bu özel anın tanığı oldu.
Haber MERKEZİ