“Onlar bize emanet” dediler

“Onlar bize emanet” dediler

10.10.2018 16:16:22

Odak Okulları Silivri Kampüsü ilkokul öğrencileri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla etkinlikler gerçekleştirerek, “Onlar bize emanet, bir gün değil her gün sevgiyle...” dediler.

Odak Okulları Silivri Kampüsü'nde 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla ilkokul öğrencileri çeşitli etkinlikler yaptı. Yaşamı paylaştığımız sevimli dostlara karşı sevginin aşılandığı, ilgi, bakım ve korumaya ihtiyaç duyduklarının anlatıldığı etkinlikler çocukları da heyecanlandırdı. Okulun güvenlik görevlisine eşlik eden okul bahçesindeki dostlarını kendi elleriyle beslediler ve kendisiyle oyun oynadılar.
Sınıf öğretmeni Tekin Zengi'nin öğrencileri, okulun gösteri salonunda hayvanların önemini anlatan bir tiyatro gösterisini sahneledi. İlgiyle izlenen oyunun yanı sıra, hayvanlarla ilgili boyama çalışmaları gerçekleştirildi. Öğrencilere, günün anlam ve önemine uygun olarak “Bu yemleri, penceremizin kenarına veya bir ağacın altına koyarak güzel sesleriyle dünyamızı güzelleştiren minik dostlarımızı sevindirelim.” yazılı notlar içeren yem paketleri hediye edildi.

Renginar SALİ

YORUM YAP