Okullarını başarıyla temsil ettiler

Okullarını başarıyla temsil ettiler

11.01.2020 11:26:45

Piri Mehmet Paşa İlkokulu öğrencileri, Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası'nda gösterdikleri başarı sonucunda ilçe birinciliklerine isimlerini yazdırdılar.

 2019-2020 Eğitim-öğretim yılı Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası'na ev sahipliği yapan Piri Mehmet Paşa İlkokulu, öğrencilerinin gösterdiği üstün başarıyla da gururlandı.

İlkokullar arasında düzenlenen turnuvada Piri Mehmet Paşa İlkokulu öğrencileri Fatmanur Köklüce QBİTZ Oyununda İlçe 1.'si, Deniz Naz Koluaçık EQUILIBRIO oyununda  İlçe 2.' si ve Miraç Doruk Çelen PENTAGO Oyununda İlçe 3.'sü olarak okullarını başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadılar ve yaşattılar. Birincilik madalyalarını alan öğrencileri, Okul Müdürleri Harun Kazancı ve kendilerini yarışmaya hazırlayan öğretmenleri Halide Güzdemir tebrik etti. 

Okul Müdürü Harun Kazancı, “Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Okulumuzun gururu oldular. Kendilerini turnuvalara hazırlayan öğretmenimiz Halide Güzdemir ve ilgili öğretmenlerimize, emek ve katkıları için velilerimize teşekkür ediyoruz.” paylaşımında bulundu.

Renginar SALİ

YORUM YAP