Odak Yaz Okulu 2. Dönemi sürüyor

Odak Yaz Okulu 2. Dönemi sürüyor

16.07.2018 09:48:15

9 Temmuz 2018 tarihinde başlayan Odak Okulları Yaz Okulu 2. Dönemi tüm hızıyla sürüyor.

Odak Okulları Silivri Kampüsü'nde Yaz Okulu Programının 2. Dönemi devam ederken, bir yandan da anaokulu, ilkokul ve ortaokuluna 2018-2019 eğitim-öğretim yılı kayıtları alınmakta.
1.Dönemin tamamlandıktan sonra 9 Temmuz 2018 tarihinde başlayan ve 27 Temmuz tarihinde sona erecek olan 2. Dönem Yaz Okulu programı, bilim, spor, sanat ve yabancı dil ağırlıklı etkinliklerle sürmekte. Öğrenciler öğretmenleri rehberliğinde, aktivitelere katılarak öğrenmeye ve kendilerini geliştirmeye, eğlenceli ve keyifli anlar biriktirmeye devam ediyor.

DOĞRU BİR BAŞLANGIÇ İÇİN
Odak Okulları, doğru bir başlangıç için sizleri bekliyor. Geleceğin Eğitim Sistemi Kidea'yanın uygulandığı okulda, Maker ve STEM+A Robotik Kodlama, Çift Dilli Eğitim, Duygusal ve Sosyal Öğrenme, Ders sonu aktiviteleriyle mutlu ve üretken bireylerin yetiştirilmesi hedeflendiği, kısacası doğru bir başlangıç için Odak Okulları sizleri davet ediyor. Odak Anaokulu-İlkokulu ve Ortaokul olarak hizmet veren ve ikinci eğitim-öğretim yılına hazırlanan Odak ailesine katılmak isteyenler erken kayıt fırsatından yararlanabilir.
Renginar SALİ

YORUM YAP