Odak Okulları SİAD toplantısına ev sahipliği yaptı

Odak Okulları SİAD toplantısına ev sahipliği yaptı

7.05.2018 12:52:32

Odak Okulları Silivri Kampüsü,  Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin öncülüğünde, Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekibinin katılımıyla düzenlenen toplantıya ev sahipliği yaptı.

Odak Okulları Silivri Kampüsü, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin haftalık toplantısına ev sahipliği yaptı. 2 Mayıs 2018 tarihinde Dernek Başkanı Hakan Kocabaş, yönetim kurulu ve üyelerinin bir araya geldiği toplantıya Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da katıldı. İlçemiz iş insanlarıyla 1/100 Bin Ölçekli Çevre Düzeni Planı'nı değerlendirmek üzere bir araya gelen Işıklar'a, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has, Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şubesi Başkanı ve aynı zamanda Silivri Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı da eşlik etti. Toplantıya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve Başkan Vekili Arif Kanık, Silivri Müteahhitler Derneği Başkanı Sedat Karakaş ve yönetimi ile Odak Eğitim Kurumu Genel Müdürü Fevzi Babalık ve Odak Okulları Silivri Kampüsü Müdürü Gülgün Narinç de katıldı.
Odak Okulları Silivri Kampüsü öğrencileri, okullarına toplantı dolayısıyla gelen Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a bir de çiçek sundu.
Renginar SALİ

YORUM YAP